Οι Scorpions ανακοίνωσαν νέο δίσκο

Δείτε το μήνυμά τους μέσα από το στούντιο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
28/07/2020
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Καλησπέρα σας, είμαστε οι Scorpions. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, έπειτα από τόσους μήνες επιτέλους βρισκόμαστε όλοι στο Αννόβερο. Συναντηθήκαμε στο στούντιο, ενθουσιασμένοι που παρευρισκόμαστε στον ίδιο χώρο για να ηχογραφήσουμε το νέο δίσκο!

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως όλα είναι καλά στην μπάντα, ανυπομονούμε για τον νέο δίσκο και ελπίζουμε να σας δούμε σε επερχόμενη περιοδεία. Να προσέχετε τον εαυτό σας, μείνετε ασφαλείς, σας αγαπάμε».

Με αυτά τα λόγια ο Klaus Meine και η διαλεκτή παρέα του γνωστοποίησαν μέσα από τα Peppermint Park στούντιο στο Αννόβερο την δημιουργία του 19ου άλμπουμ της μπάντας.

Οι Scorpions, αρχικά σκόπευαν να ηχογραφήσουν το υλικό τους στο Los Angeles, με παραγωγό τον Greg Fidelman (Slipknot, Metallica), αλλά εξαιτίας της πανδημίας τα σχέδια άλλαξαν και μέρος των ηχογραφήσεων πραγματοποιούνται εξ’ αποστάσεως.

Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021. Τελευταία ολοκληρωμένη εργασία του συγκροτήματος ήταν το "Return To Forever" με αρκετό «παλιό» αίμα στο σώμα του, ενώ το 2017 εκδόθηκε η συλλογή "Born To Touch Your Feelings – Best Of Rock Ballads" που είχε και νέα αιμοσφαίρια.

Το νέο άλμπουμ, θα είναι το πρώτο με τον Mikkey Dee (Motörhead) στα τύμπανα, που αντικατέστησε τον James Kottak το 2016.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!