Οι Pink Floyd τιμούν την 50ή επέτειο του «Dark Side of the Moon»

Με ένα νέο box set που θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου στο Ηνωμένο Βασίλειο
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ένα από τα πιο αναγνωρισμένα άλμπουμ της κλασικής ροκ, το «The Dark Side of the Moon» των Pink Floyd, γιορτάζει την 50η επέτειό του το 2023.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Pink Floyd θα κυκλοφορήσουν ένα νέο box set για τον εορτασμό της 50ής επετείου του The Dark Side of the Moon. Το «πολυτελές» κουτί και το αναμνηστικό βιβλίο: «Pink Floyd: The Dark Side Of The Moon: The Official 50th Anniversary Book», θα κυκλοφορήσουν στην πραγματική 50ή επέτειο του άλμπουμ.

Οι εκδόσεις Thames & Hudson με έδρα το Λονδίνο επιβεβαίωσαν την κυκλοφορία του βιβλίου, το οποίο θα αποτελείται από αδημοσίευτες φωτογραφίες του συγκροτήματος στο παρελθόν, ενώ ήταν σε περιοδεία για την υποστήριξη του άλμπουμ από το 1972 έως το 1975, καθώς και αρχειοθετημένα έγγραφα, όπως κριτικές συναυλιών και άλλα. Έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου στο Ηνωμένο Βασίλειο, που είναι η πραγματική ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ το 1973, και στις 7 Μαρτίου στις Η.Π.Α.

Οι Pink Floyd δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει το βιβλίο οι ίδιοι, ούτε έχουν επιβεβαιώσει την κυκλοφορία ενός box set, αλλά η περιγραφή του βιβλίου λέει: «Αυτή την ημερομηνία θα κυκλοφορήσει επίσης ένα πολυτελές κουτί που θα περιέχει μια επανέκδοση του άλμπουμ μαζί με πολλά σχετικά μουσικά στοιχεία». Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες όταν το box set ανακοινωθεί επίσημα από το συγκρότημα.

Το «The Dark Side of the Moon», είναι ένα από τα άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, έχοντας πουλήσει πάνω από 45 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Όχι μόνο έφτασε στο Νο. 1 στις Η.Π.Α., αλλά έμεινε περισσότερο χρόνο στο Billboard 200 από οποιονδήποτε άλλο δίσκο στην ιστορία της μουσικής, καθώς ήταν στο chart για συνολικά 965 εβδομάδες. Στις 11 Ιανουαρίου 2023 βρίσκεται στο Νο 166.

pink floyd joins Tik Tok to Celebrate Dark Side of the Moon Anniversary

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!