Οι Foo Fighters με δικό τους ραδιοφωνικό σταθμό

Μοναδική και ευρηματική κίνηση
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
28/01/2021
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Foo Fighters αποτελούν μια ξεχωριστή μπάντα στο ροκ πλανήτη, έχοντας γράψει εδώ και 25 περίπου χρόνια τη δική τους ιστορία.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου δίσκου τους, "Medicine At Midnight", οι Foo Fighters, προχωρούν σε πρωτότυπη κίνηση με μπόλικη ουσία.

Συγκεκριμένα η μπάντα απ’ το Seattle θα έχει τον αποκλειστικό ραδιοφωνικό σταθμό της για δύο μήνες από την SiriusXM.

Πρόκειται για μια αμερικανική ραδιοτηλεοπτική εταιρεία που εδρεύει στο Midtown Manhattan της Νέας Υόρκης και παρέχει δορυφορικό ραδιόφωνο και διαδικτυακές ραδιοφωνικές υπηρεσίες που λειτουργούν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στο δικό τους ραδιόφωνο, οι Foo Fighters θα παρουσιάσουν σε αποκλειστική πρεμιέρα το δέκατο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ τους που επισήμως θα κυκλοφορήσει στις 5 Φεβρουαρίου.

Ταυτόχρονα θα παρουσιάσουν και ζωντανά στιγμές του και όχι μόνο.

Είκοσι τυχεροί ακροατές θα έχουν τη δυνατότητα να γίνουν μέρος ενός εικονικού κοινού στο live show που θα παρουσιάσει ο Kat Corbett.

Κατά τη διάρκειά του θα μεταδοθούν ηχητικά ντοκουμέντα του συγκροτήματος όπως demo, b-sides και ακυκλοφόρητα καθώς και «ειδικές» επιλογές απ’ τη δισκογραφίας τους ενώ θα υπάρχουν και καλεσμένοι και εκπλήξεις.

Ακόμη οι Foo Fighters θα διαθέσουν υλικό από την διαδικασία δημιουργίας του δίσκου, καθώς και ιστορίες για το πως «γέννησαν» τα τραγούδια του.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!