Οι Black Angels επιστρέφουν στην Ελλάδα

Το Αμερικανό psychedelic rock συγκρότημα για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
02/02/2023
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από τότε που σχηματίστηκαν στο Austin το 2004, οι psych-rock Black Angels έγιναν σημαιοφόροι του είδους που εκπροσωπούν. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το τελευταίο άλμπουμ του γκρουπ, "Wilderness of Mirrors" (2022), ονοματοδοτήθηκε τόσο εύστοχα.

Πράγματι, στα πέντε χρόνια από την κυκλοφορία του προηγούμενου δισκογραφικού εγχειρήματος της μπάντας, του εξαιρετικού "Death Song", οι πολιτικές αναταραχές και η συνεχής καταστροφή του περιβάλλοντος έδωσαν άφθονη τροφή στην ηχητική ταυτότητα - σήμα κατατεθέν των Black Angels.

Το "Wilderness of Mirrors" ηχογραφήθηκε αποκλειστικά στην ιδιαίτερη πατρίδα του συγκροτήματος, το Austin, για πρώτη φορά μετά από πάνω από μία δεκαετία, ενώ καθήκοντα συμπαραγωγού ανατέθηκαν στον μακροχρόνιο συνεργάτη τους και διακεκριμένο μηχανικό ήχου, Brett Orrison.

Παρά τον πειραματισμό και την μουσική εξέλιξη, οι Black Angels παραμένουν πιστοί στις αρχές του psych-rock, αλλά και στους προπάτορες, Syd Barrett, Roky Erickson, Arthur Lee και την ευρύτερη οικογένεια των Velvet Underground.

Η επιστροφή των Black Angels στην χώρα μας, αναμένεται δίχως άλλο με ανυπομονησία και οι δύο συναυλίες τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τον Μάριο του 2023, προβλέπεται να αποτελέσουν αξέχαστες, ψυχεδελικές, μυσταγωγικές εμπειρίες

Κυριακή 5 Μαρτίου
Block 33 - Θεσσαλονίκη
26ης Οκτωβρίου 33

Τρίτη 7 Μαρτίου
EON Athens - Αιγάλεω, Αττική
Εμμανουήλ Παππά 13, 12242

Εισιτήρια: Viva.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!