Ο Βασίλης Καρράς είχε ηχογραφήσει 45 νέα τραγούδια

«Ήξερε τι του συμβαίνει και ήθελε να αφήσει υλικό πριν φύγει».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Πλούσιο ανέκδοτη υλικό έχει αφήσει για «παρακαταθήκη» ο Βασίλης Καρράς το οποίο σταδιακά θα βγει στο προσκήνιο.

Την αποκάλυψη έκανε η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων της MINOS EMI, συνεργάτιδα φίλη και κουµπάρα (είχε βαφτίσει τον γιο της) του, Κατερίνα Παπαδοπούλου μιλώντας στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά.

Η ίδια σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν παλικάρι. Ήξερε τι του συμβαίνει και ήθελε να αφήσει υλικό πριν φύγει».

Θυμίζουμε πως λίγο πριν τη φυγή του Βασίλη Καρρά είχε κυκλοφορήσει ο τελευταίος του, μέχρι στιγμής, ολοκληρωμένος δίσκος «Είµαι εδώ».

Υπάρχουν όμως ακόμη περίπου 45 ανέκδοτες ηχογραφήσεις αφού ο Βασίλης Καρράς παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε δεν σταμάτησε στιγμή να βρίσκεται στο στούντιο.

Είπε σχετικά η Κατερίνα Παπαδοπούλου:

«Υπάρχει πράγµατι πολύ υλικό, το οποίο είχε ετοιµάσει και εγκρίνει ο ίδιος. Ήταν µέσα στο στούντιο και ηχογραφούσε τα τραγούδια που είχε επιλέξει από τα πάρα πολλά που είχε. Ο Βασίλης Καρράς είχε επιµεληθεί τα πάντα ο ίδιος. Πρόκειται για 45 τραγούδια υπέροχα, κάποια ορχηστρικά… Είναι µεγάλο το υλικό…

Ήταν παλληκάρι, ήξερε τι του συνέβαινε και είχε µεγάλη δύναµη και αξιοπρέπεια. Όλο τον καιρό που ήταν άρρωστος εµείς µιλούσαµε κανονικά και δεν αναφερόµασταν καθόλου σε αυτό που περνούσε, σαν να µη συνέβαινε… Ήξερε τι συµβαίνει και γι’ αυτό ήθελε να αφήσει υλικό πριν “φύγει” και επιµελήθηκε τα πάντα. Μας φώναξε µε τη Μαργαρίτα Μάτσα για ακρόαση στο στούντιο. Ανεβήκαµε Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο και είδαµε πως υπήρχε πολύ υλικό. Μετά µας έβγαλε και µας έκανε το τραπέζι. Το υλικό αυτό είχε εγκριθεί από τον ίδιο.

Αργότερα, µας παρέδωσε όλα τα κοµµάτια και αυτά πρόκειται να κυκλοφορήσουν µελλοντικά, σε συνεννόηση και συνεργασία µε την οικογένειά του».

Επίσης η Κατερίνα Παπαδοπούλου φώτισε και το παρασκήνιο της έκδοσης του άλμπουμ «Είµαι εδώ» λέγοντας:

«Εκείνη την περίοδο γράφονταν διάφορα για τον Βασίλη Καρρά και την υγεία του, τα οποία έφταναν στα αυτιά του. Ο ίδιος µιλούσε κανονικά, καταλάβαινε, είχε διαύγεια και, όταν έπρεπε να επιλέξει τίτλο για το άλµπουµ του, είπε πως θέλει το “Είµαι εδώ” ως απάντηση σε όλους εκείνους που έγραφαν πως “φεύγει”. Όλα τα είχε επιµεληθεί ο ίδιος. Ακόµα και το εξώφυλλο του CD. Θυµάµαι, ήταν στο νοσοκοµείο και του έστελνα φωτογραφίες για να τις εγκρίνει. Ακόµα και τους τίτλους από τα τραγούδια. Είχε εγκρίνει τα πάντα εκείνος.

Οταν κυκλοφόρησε το άλµπουµ, χάρηκε πολύ. Του το πήγα στο νοσοκοµείο και, όταν το πήρε στα χέρια του, ήταν γεµάτος χαρά. Μου ζήτησε µάλιστα 150 CD, για να τα στείλει στους φίλους του. Ηταν η τελευταία του πολύ χαρούµενη στιγµή πριν “φύγει”… Ηταν εξαιρετικός άνθρωπος, ντόµπρος, είχε βοηθήσει πολύ κόσµο και δεν ήθελε να το λέµε πουθενά. Ακόµα και στο µνηµόσυνο, που έγινε σε κλειστό κύκλο, ήρθε πολύς κόσµος. Τον λάτρευαν και τον λατρεύουν. Η τεράστια αγάπη του κόσµου δείχνει ποιος πραγµατικά ήταν. Ο Βασίλης Καρράς θα ζει για πάντα. Είχε προβλέψει τα πάντα και ήθελε να αφήσει υλικό για εκεί νους που τον αγαπούν».

Πηγή: Secret των Παραπολιτικών

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!