Ο Uli Jon Roth ξανά στην Ελλάδα για δύο συναυλίες

Οι τιμές και η προπώληση των εισιτηρίων για τις παραστάσεις του «Σκορπιού»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Uli Jon Roth επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο συναυλίες.

Συγκεκριμένα, θα εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη και το Eightball Club την Παρασκευή 8 Μαρτίου, και την επόμενη ημέρα, Σάββατο 9 Μαρτίου, στην Αθήνα και το Fuzz Live Music Club.

Ο Uli Jon Roth γιορτάζει 50 χρόνια «ζωντανής» παρουσίας και θα παρουσιάσει ένα Scorpions setlist καθώς και στιγμές από την περίοδο των Electric Sun.

Άλλωστε ο Γερμανός κιθαρίστας, έπαιξε σε τέσσερα από τα πρώτα στούντιο άλμπουμ των «Σκορπιών» από το 1974 έως το 1978, καθώς και στο "Tokyo Tapes", έναν από τους πιο σημαντικούς live δίσκους όλων των εποχών, με πωλήσεις άνω του εκατομμυρίου και σε τραγούδια ύμνους του σκληρού rock, όπως το "In Trance", το "Steamrock Fever", το "Pictured Life", το "We’ll Burn The Sky", το "Sails Of Charon" με το σόλο που θεωρείται από τα πιο κλασικά και με τη μεγαλύτερη επιρροή στο neoclassical παίξιμο, αλλά και σε μερικές από τις ωραιότερες μπαλάντες τους, όπως το "Born To Touch Your Feelings" ή το "Yellow Raven".

Μετά την αποχώρησή του από το συγκρότημα, ο Uli Jon Roth δημιούργησε τους Electric Sun κι επικεντρώθηκε στο να γράφει συμφωνίες, μουσική για κονσέρτα και να παίζει με συμφωνικές ορχήστρες σε όλον τον κόσμο. Εκτός αυτού, έχει δημιουργήσει και την προσωπική του, custom κιθάρα, την περίφημη "Sky Guitar", όπου πρόσθεσε περισσότερα τάστα ώστε να φτάσει τον ήχο του βιολιού.

Για την συναυλία της ΑΘήνας η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει μέσω της πλατφόρμας more.com, με τα εισιτήρια να κοστίζουν 25€ (περιορισμένη προπώληση), 30€ (υπόλοιπη προπώληση) και 32€ (ταμείο).

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!