Ο στιχουργός Γιάννης Τζουανόπουλος τιμήθηκε στη Ζάκυνθο

(VIDEO & PHOTOS) Μια από τις ξεχωριστές εκδηλώσεις του καλοκαιριού στο όμορφο Νησί του Ιονίου με τη Φιλαρμονική Ζακύνθου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Γιάννης Τζουανόπουλος στιχουργός, παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών στην Ελληνική Ραδιοφωνία, καλλιτεχνικός διευθυντής της Γιορτής του Απόδημου Ελληνισμού και διοργανωτής σημαντικών εκδηλώσεων, έχει μακρόχρονη πορεία στο χώρο του τραγουδιού και του πολιτισμού.

Τον έχουν τραγουδήσει κορυφαίοι ερμηνευτές και έχει συνεργαστεί με ανεπανάληπτους δημιουργούς.

Σε μια ξεχωριστή συναυλία στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου παρουσιάστηκαν έργα του ενώ και ο ίδιος τιμήθηκε για τη δράση του.
TZOYANOPOYLOS ZAKYNTHOS 1
Στη συναυλία της Ιστορικής Φιλαρμονικής Ζακύνθου συμμετείχαν: η χορωδία «Φιόρο του Λεβάντε» και οι τραγουδιστές: Νίκος Ακτύπης, Πέτρος Στεριώτης, Νάντια Παπαδάτου. Πλήκτρα: Γιάννης Ταμαρέσης, Μπουζούκι: Σπύρος Χαρακτηνός.

Στο ειδικό αφιέρωμα στον στιχουργό Τζουανόπουλο συμμετείχαν οι τραγουδιστές: Μαρία Σουλτάτου και Γιώργος Αδαμόπουλος. Μπουζούκια έπαιξαν ο ανερχόμενος σολίστας Γιάννης Σταματογιάννης και ο Μάριος Αθανασόπουλος. Ο τελευταίος όπως και ο Αδαμόπουλος, έχουν καταγωγή απ’ την Ηλεία, γι’ αυτό και φυσικά και για το ταλέντο τους, συντρόφευσαν τον συμπατριώτη τους Τζουανόπουλο.
TZOYANOPOYLOS ZAKYNTHOS 4
Για τη Μαρία Σουλτάτου και τις επιδόσεις της, κάθε σχόλιο φυσικά, περιττεύει.

Διεύθυνε ο μαέστρος Διονύσης Μαλλιάς, ενώ την παρουσίαση της βραδιάς έκανε ο Γιάννης Μαρίνος.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!