Ο Σουγιούλ της Γλυκερίας με την εφημερίδα Δημοκρατία

(UPDATE) Αρχές Ιουνίου του 2013 η Γλυκερία πραγματοποίησε δύο βραδιές «Αποκλειστικά Σουγιούλ» στο προαύλιο του Θεάτρου Badminton. «Άστα τα μαλλάκια σου», «Ας ερχόσουν για λίγο»…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 


«Κάτι με τραβάει κοντά σου», «Ο μήνας έχει εννιά», «Άρχισαν τα όργανα», «Το τραμ το τελευταίο», «Μια ζωή την έχουμε», «Άλα, άνοιξε κι άλλη μπουκάλα», «Ο τραμπαρίφας» και πολλά άλλα τραγούδια, γραμμένα από τον Μιχάλη Σουγιούλ, τον πολυγραφότατο αυτό δημιουργό της εποχής του μεσοπολέμου καταγράφηκαν με τη φωνή της Γλυκερίας, η οποία ήδη από τότε είχε ενημερώσει για την επερχόμενη κυκλοφορία τους σε CD.

Εκτάκτως, το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014, λοιπόν, το CD αυτό θα τεθεί σε κυκλοφορία μέσω της εφημερίδας «Κυριακάτικη Δημοκρατία», πράγμα που μας δήλωσε η ίδια η τραγουδίστρια στη Μουσική Σκηνή Γραμμές, όπου τη συναντήσαμε και εμφανίζεται με το Μπάμπη Τσέρτο. Το διπλό CD με τίτλο "Κάνε κουράγιο Ελλάδα μου" θα περιλαμβάνει 26 τραγούδια του Μ. Σουγιούλ. Συμμετέχουν ο Μπάμπης Τσέρτος και η Athens Chamber Orchestra, σε ενορχήστρωση και διεύθυνση του Απόλλωνα Κουσκουμβεκάκη. 
Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ από τις βραδιές «Αποκλειστικά Σουγιούλ» ΕΔΩ

Φωτογραφίες: Χρύσα Σοφρωνά


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!