Ο Roger Waters «μετανιώνει» για τους Pink Floyd!

Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του Roger Waters σε συνέντευξή του που θα μεταδοθεί σήμερα στο BBC World News, φέρεται να είναι μετανιωμένος για όλα αυτά που…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
19/09/2013

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr

είχαν γίνει στο παρελθόν με τις νομικές αντιδικίες μεταξύ του ίδιου και των πρώην συνεργατών του στους Pink Floyd!

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε πως η νομική του ιδιότητα ήταν αυτή που τον βοήθησε - μια από τις λίγες φορές, όπως είπε- να καταλάβει το λάθος του. Συνεχίζοντας , σύμφωνα με το ρεπορτάζ του NME, τονίζει ότι το όνομα Pink Floyd είχε ήδη δημιουργήσει ένα Brand Name το οποίο ουσιαστικά δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει με την αποχώρηση του ίδιου το 1985. Θυμίζουμε ότι με την αποχώρηση του Waters υπήρξε μεγάλη δικαστική διαμάχη μεταξύ Waters από τη μία και Gilmour & Μason από την άλλη, αφού οι τελευταίοι συνέχισαν τις κυκλοφορίες υλικού με το όνομα Pink Floyd.

Ο Roger Waters ακόμη δηλώνει ότι προετοιμάζεται για ένα νέο album αφού τον τελευταίο καιρό,όπως λέει, έχει αρκετές νέες ιδέες. Ο Waters δεν θέλησε να πει λεπτομέρειες όσον αφορά το νέο του album. Θυμίζουμε ότι θα είναι το δεύτερο του μετά από σχεδόν μία δεκαετία, τo "Cara" που κυκλοφόρησε το 2005.

Πηγή: allaboutmusic.gr


 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!