Ο Robert Plant ετοιμάζει δύο νέους δίσκους

Μπορεί να πάτησε τα 70, όμως ο θρυλικός ρόκερ παραμένει ακμαίος και αειθαλής.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
29/11/2019
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο μεγάλος -με τη σημασία της λέξης- Robert Plant εξακολουθεί να δημιουργεί και να «γράφει» εντός και εκτός σκηνής.

Ο θρύλος των Led Zeppelin σε συνέντευξή του στο Classic Rock, ανέφερε ότι μαζί με το συγκρότημά του, τους Sensational Shape Shifters, έχουν έτοιμες περί τις «40 διαφορετικές μουσικές ιδέες» για ένα νέο άλμπουμ και πως είναι βέβαιος για την ηχογράφηση ενός άλλου με την συνεργάτιδά του, Alison Krauss.

Δήλωσε ο Plant: «Με τους Sensational Shape Shifters είμαστε μαζί από το 2012. Έχουμε ηχογραφήσει δύο άλμπουμ: το «lullaby and… The Ceaseless Roar» του 2014 και το «Carry Fire» του 2017. Τώρα, η μπάντα έχει αρχίσει να δουλεύει ιδέες για καινούργιο πρότζεκτ. Υπάρχουν κάποια πράγματα στον αέρα, πιθανώς στη Νάσβιλ. Υποτίθεται ότι σε δυο εβδομάδες θα είμαι εκεί. Για την ώρα, δεν συμβαίνει κάτι, αλλά πρόκειται να συμβεί… Δουλεύουμε με έναν τύπο που λέγεται Tim Oliver, ο οποίος είναι μάνατζερ στούντιο στη Real World του Peter Gabriel. Έχω ηχογραφήσει τα τελευταία δύο άλμπουμ με τον Tim, και είναι σπουδαίος τρόπος να κάνεις πράγματα. Είναι καλός συνδυασμός. Όλοι μας ξέρουμε πού πάμε».

Για την προοπτική να δουλέψει μαζί με την τραγουδίστρια της κάντρι Alison Krauss για μια συνέχεια στο μοναδικό άλμπουμ τους, το «Raising Sand» του 2007 (το οποίο βραβεύθηκε με Grammy), ο Plant είπε χαρακτηριστικά: «Ω, είμαι σίγουρος, ναι. Βλεπόμαστε πολύ με την Alison και με τον παραγωγό, τον T Bone (Burnett)».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!