O Νταλάρας στο Gazarte (30/11 & 1/12) και το μετά…

  (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) Με δυο παραστάσεις σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο κλείνει τον μικρό κύκλο των…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

εμφανίσεων του στο Gazarte ο Γιώργος Νταλάρας, έχοντας στο πλευρό του την Ανδριάνα Μπάμπαλη αλλά και τον συνθέτη του νέου του δίσκου «Τι θα πει έτσι είναι» Νίκο Αντύπα. Οι εμφανίσεις. που ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη στις 19 & 20 Νοεμβρίου και συνεχίσθηκαν το περασμένο Παρασκευοσάββατο στο Gazarte, γνώρισαν μεγάλη αποδοχή, από πλευράς προσέλευσης κοινού και πραγματοποιήθηκαν μέσα σε ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, που δημιουργήθηκε από τους φίλους του τραγουδιστή, από τους μουσικούς και φυσικά από τους τραγουδιστές.

Στο πρώτο μέρος της παράστασης παρουσιάζονται τα τραγούδια του νέου δίσκου «Τι Θα Πει Έτσι Είναι», που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες, ενώ στο δεύτερο ακούγονται κλασικές στιγμές της πολύχρονης πορείας του ερμηνευτή, πολλές από αυτές μέσα από την «οπτική» του Νίκου Αντύπα, ο οποίος συμμετέχει παίζοντας τύμπανα. Στην ορχήστρα συμμετέχουν επίσης οι Γιώργος Παπαχριστούδης: πιάνο, πλήκτρα, Γιώργος Μάτσικας: μπουζούκι, κιθάρα, λαούτο, Θανάσης Σοφράς: Κόντρα μπάσο, ηλεκτρικό μπάσο, Βασιλική Μαζαράκη: Βιολί, Χρήστος Ζέρβας: ακουστική & ηλεκτρική κιθάρα & μπαγλαμά, Γιάννης Κωνσταντινίδης: ηλεκτρική κιθάρα και Βασίλης Αρμένης: πλήκτρα & ακορντεόν. Ο Γιώργος Νταλάρας παίζει κιθάρα και μπουζούκι.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες οι παραστάσεις θα επαναληφθούν στη μουσική σκηνή Passport στον Πειραιά, ενώ στα μέσα του Δεκέμβρη θα δοθεί μια μεγάλη συναυλία στον Βόλο.

Στο video έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε αποσπάσματα από τη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στο Θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών στη Θεσσαλονίκη στις 20 Νοεμβρίου.

Λήψη εικόνας-τεχνική επεξεργασία video: Θανάσης Γιώγλου.
Ηχογράφηση: Θοδωρής Χαϊκάλης
Φωτογραφίες (από το Gazarte): Μάρω Χρυσανθοπούλου

 


 

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!