Ο Νικολόπουλος μελοποιεί στίχους του Άκη Πάνου με ερμηνευτή τον Νταλάρα

(VIDEO) «Υπήρξε νομικό πρόβλημα, κάτι γίνεται τελευταία, και πάει να λυθεί».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Χρήστος Νικολόπουλος ήταν καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή "Κέντρο" του Γιώργου Κουβαρά στην ΕΡΤ.

Εκεί ο σπουδαίος λαϊκός συνθέτης και μπουζουξής δήλωσε πως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να εκδοθούν τραγούδια σε μουσική δική του και στίχους του Άκη Πάνου.

Είπε ο Χρήστος Νικολόπουλος:

«Μου τους έδωσε η αδελφή του Άκη Πάνου και τους μελοποίησα. Βγήκε μια εκπληκτική δουλειά, αλλά υπήρξε ένα νομικό πρόβλημα μεταξύ των κληρονόμων και δεν μπόρεσε να βγει. Θα μπορέσουμε να την ακούσουμε, κάτι γίνεται τελευταία, και πάει να λυθεί το πρόβλημα. Θα τα τραγουδήσει ο Νταλάρας».

Μιλώντας για το ξεκίνημα της μουσικής του διαδρομής του, ο Χρήστος Νικολόπουλος σημείωσε:

«Γεννήθηκα σαν να ανήκα σε αυτό τον χώρο. Αγαπούσα τη μουσική από πολύ μικρός. Όπου με έχαναν οι γονείς μου με βρίσκανε δίπλα στα συγκροτήματα, εκεί τα επαρχιακά που ζούσα. Πήγα λίγο καιρό, έκανα θεωρία αλλά με τράβηξε περισσότερο ο πρακτικός τρόπος της εκμάθησης και πολύ γρήγορα αισθάνθηκα ώριμος και αποφάσισα να κατέβω στην Αθήνα… Αφού περιπλανήθηκα σε διάφορα μέρη στην Αθήνα, κάποια στιγμή που χρειάστηκε μπουζούκι ο Καζαντζίδης, πήγα και πέρασα από ακρόαση από οντισιόν που το λένε τώρα και εγκρίθηκα. Ήταν και ο ρεμπέτης ο Γιάννης Παπαϊωάννου εκεί πέρα και του είπε ότι Καζαντζίδη, πάρτον και θα με θυμηθείς. Και έτσι άνοιξε ο δρόμος διάπλατα για μένα…».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!