Ο Μίκης, ο Θάνος, ο Σάκης και η Μαίρη Λίντα!

(VIDEO) Ο Μικρούτσικος αποδεικνύεται «μεγάλος», ο «μεγάλος» λιγότερο μεγάλος, ο «μικρός» μεγαλοπιάνεται και η Μαίρη έχει το δικαίωμα να λέει ότι θέλει.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τα παραπάνω προκύπτουν απ’ τις δηλώσεις των καλλιτεχνών σχετικά με τη συναυλία του Σάκη Ρουβά όπου θα αποδώσει τραγούδια από το «Άξιον Εστί» του Οδυσσέα Ελύτη σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη.

Μίκης Θεοδωράκης, Θάνος Μικρούτσικος, Μαίρη Λίντα

Διαβάστε τις και βγάλτε κι εσείς τα δικά σας συμπεράσματα…

Μίκης Θεοδωράκης: «Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας τραγουδιστής που αγαπάει η νεολαία. Θα φέρει τη νεολαία στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και θα τους μάθει τον Θεοδωράκη και το έργο ''Άξιον Εστί''».

Θάνος Μικρούτσικος (μετά από τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων): «Θεωρώ ότι η μουσική δεν είναι μία και ενιαία με καλά και κακά πράγματα. Θεωρώ ότι είναι διαφορετικά πράγματα. Ο Ρουβάς είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης ενός χώρου που δεν έχει καμία σχέση με τον δικό μας χώρο, επομένως, δεν μπορεί να είναι πειστικός όσο καλός τραγουδιστής και να είναι. Αν όμως μας διαψεύσει, καλώς να ορίσει».

Μαίρη Λίντα: «Αν μπορεί να το πει, γιατί όχι. Ο Σάκης Ρουβάς για μένα είναι πολύ μεγάλος καλλιτέχνης και μπορεί να πει κάθε τραγούδι πιστεύω».

Σάκης Ρουβάς: (η σιωπή είναι χρυσός)

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!