Ο ξεχωριστός Eric Gales ξανά στην Ελλάδα

Joe Bonamassa: «Ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος κιθαρίστας στον κόσμο» - Carlos Santana: «Είναι πράγματι φοβερός!».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Ο πηγαίος  κιθαρίστας Eric Gales επιστρέφει στην Ελλάδα, για μια και μοναδική εμφάνιση, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 στoν Σταυρό Του Νότου

Τον εκπληκτικό κιθαρίστα Eric Gales θα έχουμε την τύχη και τη χαρά να απολαύσουμε και πάλι στην χώρα μας στις 25 Νοεμβρίου, στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, με την Αθήνα να αποτελεί ξανά σταθμό της περιοδείας του, μετά την πρώτη του πολυσυζητημένη εμφάνισή του τον Μάρτιο στον ίδιο χώρο.

O Eric Gales κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ "The Eric Gales Band" το 1991, σε ηλικία 16 ετών, αποδεικνύοντας πως ήταν ένα παιδί θαύμα και κάνοντας κοινό και κριτικούς να αναφέρονται σ’ αυτόν ως «μετενσάρκωση του Jimi Hendrix»! Άλλωστε τους ενώνουν πολλά κοινά, αφού και οι δυο τους είναι Αφροαμερικάνοι, αριστερόχειρες δεξιοτέχνες κιθαρίστες και εκφραστικοί τραγουδιστές!

H κυκλοφορία συνολικά δεκατεσσάρων προσωπικών άλμπουμ (έως το νέο του άλμπουμ "Middle Of The Road", που κυκλοφόρησε μέσα στο 2017) καθώς και πολυάριθμες και σημαντικές συνεργασίες του, τον οδήγησαν να δουλέψει με τον μεγάλο μουσικό παραγωγό Fabrizio Grossi (Alice Cooper, Joe Bonamassa, Billy F. Gibbons, Ice T, Slash, Steve Vai κ.ά).

Blues, rock, τραγούδια από τη δισκογραφία του, διασκευές γνωστών αγαπημένων, αλλά και λιγότερο γνωστών τραγουδιών με τη φωνή και την κιθάρα του καθώς και κομμάτια από τον τελευταίο του δίσκο, θα επιχειρήσουν να μας ταξιδέψουν στον δικό του μουσικό κόσμο, όπως ο ίδιος έχει πει γι΄ αυτόν. "This record is going to take me everywhere that I’ve never been, and everywhere I’ve ever wanted to go." Eric Gales [«Ο δίσκος αυτός θα με πάει παντού, όπου έχω βρεθεί ως τώρα και όπου έχω θελήσει ποτέ μου να βρεθώ» Eric Gales»]

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προπώληση σύντομα!
ericgales25nov

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!