Έμφραγμα επί σκηνής υπέστη ο Al Di Meola

Κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Βουκουρέστι
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Έμφραγμα επί σκηνής, κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Βουκουρέστι, υπέστη ο βραβευμένος Αμερικανός κιθαρίστας Al Di Meola.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου, η κατάστασή του είναι σε σταθερή κατάσταση και λαμβάνει θεραπεία.

Ο 69χρονος Al Di Meola άρχισε να παίζει στη σκηνή στο Βουκουρέστι στις 9 μ.μ. το βράδυ της Τετάρτης και όπως είπε ο φωτογράφος Dragos Cristescu, στο Associated Press είδε ξαφνικά τον κιθαρίστα να κρατά το στήθος του κατά τη διάρκεια της συναυλίας.
Τα άλλα δύο μέλη της μπάντας του Al Di Meola συνέχισαν να παίζουν για αρκετά λεπτά μέχρι να ανακοινώσουν ότι η συναυλία θα διακοπεί.

Σε ανακοίνωσή του, το νοσοκομείο Bagdasar-Arseni, ανέφερε ότι ο Di Meola εισήχθη σε μια καρδιολογική πτέρυγα όπου νοσηλεύεται με έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Ο Al Di Meola είναι από τους πιο αναγνωρισμένους κιθαρίστες στον κόσμο με καριέρα δεκαετιών. Έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου και ενός Grammy. Ένα από τα πιο δημοφιλή κομμάτια του Di Meola είναι το «Mediterranean Sundance», το οποίο ήταν μέρος του άλμπουμ του από το 1977 «Elegant Gypsy».

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του, έχει πουλήσει περισσότερους από 6 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Έχει συνεργαστεί με πληθώρα καλλιτεχνών, συμπεριλαμβανομένου και του Γιώργου Νταλάρα. 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!