Ο κινηματογραφικός Τιμ Μπάρτον στο Royal Albert Hall

(VIDEO) Ο Ντάνι Έλφμαν, συνεργάτης του Τιμ Μπάρτον για περισσότερες από δύο δεκαετίες, για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια θα τραγουδήσει και θα παίξει ζωντανά…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
22/02/2013

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Μαριάννα Μπάτη

τραγούδια και μουσικές από τα soundtracks των ταινιών που έχουν συνυπογράψει:
Pee-wee's Big Adventure, Σκαθαροζούμης (Beetlejuice), Batman, Ψαλιδοχέρης (Edward Scissorhands), Batman Returns, Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτης (The Nightmare Before Christmas), Mars Attacks!, Sleepy Hollow, Ο πλανήτης των Πιθήκων (Planet of the Apes), Big Fish, Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας (Charlie and the Chocolate Factory), Νεκρή Νύφη (Corpse Bride), Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων (Alice in Wonderland), Dark Shadows, Frankenweenie.

Όλα αυτά στις 7 Οκτωβρίου στο Royal Albert Hall με τη συνοδεία της BBC Concert Orchestra ενώ στη σκηνή σε video wall θα προβάλλονται τα αυθεντικά artworks και σκίτσα του Μπάρτον για τις ταινίες του.

«Θα είναι πραγματικά κάτι πολύ ιδιαίτερο. Σκέφτομαι να ερμηνεύσω τα τραγούδια από τον Χριστουγεννιάτικο Εφιάλτη και η ιδέα του να παίξουμε ζωντανά κάποια από τα κομμάτια του Jack Skellington για πρώτη φορά είναι τρομερά συναρπαστικό» τόνισε ο Έλφμαν ο οποίος είχε προταθεί τέσσερις φορές για Όσκαρ.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!