Ο Iggy Pop σε ρόλο serial killer!

(VIDEO) Ο σκηνοθέτης του «Suspiria», Dario Argento, ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια νέα ταινία τρόμου με τίτλο «The Sandman» το 2015.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
12/10/2014

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Κίκα Α. Ρόκα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο θρυλικός ρόκερ Iggy Pop αποκάλυψε πως το ρόλο του κατ’ εξακολούθηση δολοφόνου στη νέα ταινία θα παίξει ο ίδιος, ενώ ο γνωστός, Ιταλός σκηνοθέτης ταινιών τρόμου Dario Argento, στοχεύει να συγκεντρώσει το ποσό των 250,000 δολαρίων που απαιτούνται για τα γυρίσματα, μέσω μιας καμπάνιας crowdfunding.

Στο βίντεο, που μπορείτε να δείτε παρακάτω, ο Iggy αποκαλύπτει πως ήταν όνειρο ζωής να κάνει μια τέτοια ταινία με τον master του είδους Dario Argento, του οποίου οι ταινίες πάντα τον γοήτευαν και τον εντυπωσίαζαν. Πρόσθεσε πως ο ρόλος του Sandman θα τον «ολοκλήρωνε» κι αστειεύεται ελπίζοντας πως «δεν έγραψε μόλις τον ίδιο του τον επιτάφιο».

Το soundtrack θα περιλαμβάνει ένα αποκλειστικό τραγούδι του τραγουδιστή Scott Weiland, όπως αναφέρει το Rolling Stone. Τα υπόλοιπα τραγούδια θα αποδώσει η μπάντα του Claudio Simonetti, που έγραψε μουσική και για προηγούμενες ταινίες του Argento.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!