Ο Γιώργος Νταλάρας & ο Σύριος πρόσφυγας

Ο Γιώργος Νταλάρας πραγματοποίησε μεγάλη συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, εκφράζοντας έτσι τη στήριξή του στην τοπική κοινωνία.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τη στήριξη και τη συμπαράστασή του στην τοπική κοινωνία της Λέσβου και σε όλους τους εθελοντές που δίνουν μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για το προσφυγικό θέλησε να εκφράσει ο Γιώργος Νταλάρας, πραγματοποιώντας μια μεγάλη συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, την παράσταση έκλεψε ο Ντάνι, ένας νεαρός μουσικός από τη Συρία με την επί σκηνής εμφάνισή του. Το κοινό του Δημοτικού Θεάτρου τον χειροκρότησε θερμά, όταν έπαιξε δύο αυτοσχεδιασμούς μαζί με τον κιθαρίστα του Γιώργου Νταλάρα, Χρήστο Ζέρβα.

«Το χειροκρότημα του κοινού με έκανε να αισθανθώ ότι πατάω ξανά γερά στα πόδια μου» εξομολογήθηκε στο politikalesvos.gr ο νεαρός μουσικός.

Λίγο νωρίτερα, ο Γιώργος Νταλάρας είχε υποδεχτεί τον Ντάνι στη σκηνή για μια ολιγόλεπτη πρόβα, όπου οι δυο τους μοιράστηκαν προσωπικές στιγμές. Ο Γιώργος Νταλάρας, εκμυστηρεύτηκε στον Ντάνι την ιστορία της μητέρας του, που ήρθε μωρό στη Λέσβο από τη Σμύρνη, όπως ακριβώς έρχονται σήμερα οι πρόσφυγες. «Η δική σου ιστορία είναι και δική μας» είπε στον Ντάνι φανερά συγκινημένος, ενώ παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον την παράστασή του από τα παρασκήνια.
o giorgos dalaras o syrios prosfygas

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!