Ο Γιάννης Ντουνιάς στον «Πειραιά της καρδιάς μας» στους 90,4 fm

Ο Γιάννης Ντουνιάς είναι προσκεκλημένος σήμερα στην εκπομπή του Κώστα Μπαλαχούτη που μεταδίδεται κάθε Τρίτη από τις 7 το απόγευμα έως και…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

τις 9 το βράδυ στο Κανάλι Ένα του Πειραιά στους 90,4 fm . Ο γεννημένος στην Νίκαια στιβαρός λαϊκός ερμηνευτής συνδέεται με το συγγραφέα, μουσικό παραγωγό και διευθυντή του ogdoo . gr Κώστα Μπαλαχούτη με δεσμούς φιλίας και αλληλοεκτίμησης καθώς με ένα όμορφο ζεϊμπέκικο, το «Είμαι βράχος και αντέχω», σε μουσική του Νικήτα Βοστάνη και στίχους του Μπαλαχούτη. Το τραγούδι συμπεριλαμβανόταν στον δίσκο των δύο δημιουργών «Όνειρο στην Έρημο» που κυκλοφόρησε το 2008.

Στην εκπομπή θα ακουστούν δυνατές εκπλήξεις καθώς και ακυκλοφόρητα τραγούδια. Ο Γιάννης Ντουνιάς για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες έχει γράψει το δικό του κεφάλαιο στο βιβλίο του λαϊκού τραγουδιού. Με συμπράξεις πρώτης γραμμής και δισκογραφία αξιώσεων με Καραμπεσίνη, Καρανικόλα, Ζαμπέτα, Άκη Πάνου, Βασίλη Βασιλειάδη, Νικολόπουλο, Πυθαγόρα, Ρεπάνη, Καμπουρίδη, Βασίλη Παπαδόπουλο, Χρυσοβέργη, Γιατρά, Κορακάκη αλλά και Γιάννη Μαρκόπουλο (Θα πάω στη ζούγκλα με τον Ταρζάν, Του άντρα του πολλά βαρύ, Έμπαινε Γιώργο έμπαινε, Το κρασί είναι γιατρός μου, Νύχτα ονειρομάνα, Άσε με ζωή, Άστατη κι αναντικατάστατη, Αδιόρθωτη, Να σε ζηλεύω πιο καλά, Γλυκοχαράματα κ.ά). Έχοντας μεγάλη θητεία στη διασκέδαση και βαριά «χνάρια», ο Γιάννης Ντουνιάς παραμένει αειθαλής, μεστώνοντας σαν το καλό ακριβό κρασί που δεν έχει ακόμα «εξαντλήσει» την πλούσια γεύση και τα μεθυστικά αρώματά του. Αυτήν την περίοδο εμφανίζεται στην «Αστροφεγγιά» μαζί με τον Αντώνη Ρεπάνη κι ένα εκλεκτό καλλιτεχνικό επιτελείο.

Ο «Πειραιάς της καρδιάς μας» σκιαγραφεί την ανθρωπογεωγραφία και ψυχή του «μεγάλου λιμανιού» και όχι μόνο, ανατρέχοντας στην ταυτότητα της κάθε συνοικίας και γειτονιάς, στους χαρακτήρες των γνωστών και άγνωστων πρωταγωνιστών της πόλης και των «συγγενών» της/τους, των επιφανών αλλά και των καθημερινών ανθρώπων, όλων αυτών που σημάδεψαν το «σαλπάρισμά» της στο διάβα των καιρών.

Τραγούδια, θύμησες, μαρτυρίες, καταγραφές, αρχεία, μεγάλες και μικρές ιστορίες σε μια εκπομπή που παντρεύει αρμονικά την έρευνα με την ψυχαγωγία. Την εκπομπή μπορείτε να ακούσετε και μέσω του διαδικτύου στη διεύθυνση kanaliena.gr ενώ αναμεταδίδεται σε επανάληψη και την Κυριακή.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!