Ο Μπάμπης Τσέρτος στις «Μουσικές Διαδρομές»

Μαζί του η Νάντια Καραγιάννη και ο Νίκος Καραγιάννης
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το γνωστό μουσικό στέκι της οδού Πατησίων «Μουσικές Διαδρομές» φιλοξενεί έναν από τους ξεχωριστούς τραγουδιστές του καλού λαϊκού και ρεμπετικοσμυρναίικου τραγουδιού, τον Μπάμπη Τσέρτο.

Ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τις πιο ωραίες στιγμές της Ελληνικής λαϊκής μουσικής, με τραγούδια ρεμπέτικα, σμυρναίικα, παραδοσιακά, αρχοντορεμπέτικα, έντεχνα, λαϊκά καθώς επίσης και αξιόλογα σύγχρονα τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου, συνθέτοντας ένα πρόγραμμα ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Συνοδοιπόροι του Μπάμπη Τσέρτου είναι η Νάντια Καραγιάννη, μια τραγουδίστρια με πολύχρονη καριέρα στο χώρο και με πλούσιο ρεπερτόριο που εκτείνεται από το λαϊκό έως το παραδοσιακό και δημοτικό τραγούδι της Ελλάδας και ο Νίκος Καραγιάννης, ένας νέος λαϊκός τραγουδιστής που ακολουθεί με συνέπεια τα χνάρια της μουσικής του οικογένειας.

Τους ερμηνευτές θα πλαισιώσουν οι καταξιωμένοι μουσικοί Κώστας Ζαριδάκης στο μπουζούκι, Νίκος Καινούργιος στην κιθάρα, Νίκος Μήλας στο βιολί και Γιάννης Τσέρτος στο πιάνο, στο ακορντεόν και στην επιμέλεια προγράμματος.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ (22.00)

Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς (22.30)

Μουσικές Διαδρομές
Πατησίων 208 και Καλλιφρονά
Τηλέφωνα κρατήσεων: 210 8676155, 210 8674001, 6972 023413
mousikes-diadromes.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!