Νίκος Τουλιάτος & Πέγκυ Ζήνα: Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνύπαρξη!

Μιλούν στο Ogdoo,gr για την κοινή εμφάνισή τους στην Τεχνόπολη στις 28/6
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο σπουδαίος Νίκος Τουλιάτος δημιουργός της percussive ensemble ΗΧΟΔΡΑΣΗ µε την 52χρονη περιπέτεια του στους δρόμους της τέχνης σε όλες σχεδόν τις μορφές της, συναντά, την εξαιρετική λαϊκή ερμηνεύτρια Πέγκυ Ζήνα σε μια σύμπραξη – πρόταση για την φετινή χρονιά στο πλαίσιο της παράστασης με τίτλο «Κάτω απ' την ομπρέλα σου».

Το Ogdoo.gr είναι χορηγός επικονωνίας της πολυαναμενόμενης εμφάνισης των δύο καλλιτεχνών και καταγράφει αποκλειστικά τις εντυπώσεις τους από αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα συνύπαρξη:

Πέγκυ Ζήνα:
Η συναυλία «Κάτω απ’ την ομπρέλα σου» είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες συναυλίες που έχω κάνει στην πορεία μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και νιώθω μεγάλη τιμή που ο Νίκος Τουλιάτος είχε την πρωτοβουλία να παντρέψουμε τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες και να τις ενώσουμε σε μία συναυλία. Ο τίτλος βγήκε από το συναίσθημά μου. Σε αυτή τη συναυλία νιώθω ότι είμαι κάτω από την ομπρέλα του Νίκου Τουλιάτου. Έχουμε επιλέξει τα τραγούδια που αγαπάμε πιο πολύ και από σπουδαίους Έλληνες δημιουργούς και καλλιτέχνες, αλλά και κάποια δικά μου από την προσωπική μου δισκογραφία, που άρεσαν πάρα πολύ και στον Νίκο Τουλιάτο. Χαίρομαι πάρα πολύ για τον ερχομό του Νίκου Τουλιάτου στη ζωή μου. Χαίρομαι πάρα πολύ που έχω γνωρίσει έναν υπέροχο δάσκαλο και άνθρωπο εκτός από σπουδαίο καλλιτέχνη, που με την ομάδα του κάνουν όλα τα τραγούδια να ακούγονται αλλιώς.
Peggy Zina
Νίκος Τουλιάτος:

Με την Πέγκυ γνωριστήκαμε πρόσφατα. Είχα παρακολουθήσει τα αφιερώματα που συμμετείχε. Όλη της η στάση, η συμπεριφορά, οι χαμηλοί τόνοι, μου άφηναν μία πολύ καλή αίσθηση. Δηλαδή, ήταν μία κυρία η οποία στεκόταν με σεβασμό απέναντι σε αυτό που έκανε κι έτσι της τηλεφώνησα και πήρα την πρωτοβουλία να συνεργαστούμε. Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη γνωριμία μαζί της, γιατί ανακάλυψα ότι εκτός από πολύ καλή τραγουδίστρια, είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος, που σημαίνει ότι έχει όλες τις προϋποθέσεις για μία πολύ δημιουργική συνεργασία. Και μέχρι τώρα έχει αποδειχθεί ότι είναι ακριβώς έτσι. Άρα, δεν έκανα λάθος ούτε στην επιλογή ούτε στην απόφασή μου αυτή και νομίζω ότι θα γίνει μία πολύ καλή συναυλία τη Δευτέρα 28 Ιουνίου, διότι και ο Γιώργος Ζαχαρίου ως ενορχηστρωτής και η Πέγκυ Ζήνα, και η ομάδα μου και οι μουσικοί που συμμετέχουν – συνολικά είμαστε 18 άτομα- συνεργαζόμαστε πάρα πολύ καλά. Οι πρόβες είναι ευχάριστες, δημιουργικές, το κλίμα είναι πάρα πολύ ωραίο, οπότε και το αποτέλεσμα θα είναι αντίστοιχο.
Nikos Touliatos
Η βραδιά αναμένεται μαγική κλείστε θέση!

Νίκος Τουλιάτος & Πέγκυ Ζήνα
«Κάτω απ' την ομπρέλα σου»
28/6 Τεχνόπολη

Συµµετέχουν:

Ομάδα Κρουστών ΗΧΟΔΡΑΣΗ
Κυριακή Τσακιρίδου, Simone Mongelli, Κωνσταντίνος Τσαμόπουλος, Θοδωρής Ψυχαλής, Μαρία Παντελάκη, Μαριάνθη Ντάλλα, Σίσσυ Πιντέλλα, Stefano Attanasio, Σόλης Μπαρκής, Demian Gomez, Νεφέλη Τουλιάτου

Παύλος Βαλλιανάτος πλήκτρα
Ηλίας Καλούδης πλήκτρα
Βαγγέλης Τούντας πλήκτρα, βιολί
Χάρης Γεωργίου φωνητικά
Στεφανία Ρίζου φωνητικά
Μιχάλης Μόσχου φωνητικά

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ (γενική είσοδος)
Αγορά εισιτηρίων ΜΟΝΟ από το viva.gr:
Δεν θα λειτουργούν τα ταμεία την ημέρα της συναυλίας, η προπώληση θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Η διοργανώτρια εταιρεία τηρεί απόλυτα τα µέτρα υγειονομικής προστασίας. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας είναι υποχρεωτική η τήρηση των αποστάσεων και η χρήση χειρουργικής µάσκας. Απαραίτητη η προαγορά εισιτηρίων µέσω της viva.gr. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6940739441- 6955005859.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!