Νικολόπουλος, Παπαδοπούλου & Διονυσίου μαζί για 4η χρονιά

Στην παρέα τους στο «Περιβόλι τ’ Ουρανού» και η Ευτυχία Μητρίτσα και μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει… Κάπως έτσι τα «Λαϊκά στα Fm» επανέρχονται στο ιστορικό μαγαζί της Πλάκας κάνοντας πρεμιέρα στις 18 Οκτωβρίου.

Ας μας τα εξηγήσει καλύτερα το ενημερωτικό δελτίο:

Η επιτυχία συνεχίζεται για 4η χρονιά με τον αγαπημένο Έλληνα λαϊκό συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Χρήστο Νικολόπουλο, την αυθεντική Πίτσα Παπαδοπούλου, τον υπέροχο Στέλιο Διονυσίου. Μαζί τους μία τραγουδίστρια της νέας γενιάς η Ευτυχία Μητρίτσα.

Με «Λαϊκά στα Fm», ένα πρόγραμμα τραγουδιών που όλοι έχουμε αγαπήσει, στο Περιβόλι του Ουρανού για αυθεντική διασκέδαση κάθε Παρασκευή, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι.

Εξαιρετικές φωνές, καλό λαϊκό τραγούδι, δυνατό ρεπερτόριο, ποιότητα στη διασκέδαση, αλλά και σχέση αγάπης και σεβασμού με το κοινό, είναι το μυστικό της επιτυχίας.

Συμμετέχουν η Λουκία Βαλάση με το σαντούρι της και ο Αλέξανδρος Τσαλαπατάνης με την κιθάρα του.

Τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος το οποίο συνοδεύει μια ορχήστρα με άριστους μουσικούς, έχει αναλάβει ο Νίκος Στρατηγός.
Το ανανεωμένο και καλόγουστο Περιβόλι του Ουρανού εκτός από ένα υπέροχο πρόγραμμα προσφέρει και ένα εξαιρετικά ποιοτικό φαγητό με γεύσεις που ξεχωρίζουν, φτιαγμένο με μεράκι και φροντίδα.
info
Το Περιβόλι του Ουρανού
Λυσικράτους 19, Πλάκα
Τηλ: 2103235517

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!