Νέα version του κλασικού «Don’t Stop» των Fleetwood Mac

Με την υπογραφή του Στιβ ΜακΚουίν το short animation-videoclip για το νέο κάλεσμα Greenpeace
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μια νέα εκδοχή της κλασικής επιτυχίας των Fleetwood Mac «Don't Stop» είναι η μουσική επένδυση για το νέο κάλεσμα για δράση της περιβαλλοντικής οργάνωσης Greenpeace.

Η τραγουδίστρια και κιμπορντίστρια των Fleetwood Mac, Κριστίν ΜακΒί έγραψε το τραγούδι, το οποίο κυκλοφόρησε στο άλμπουμ του 1977 «Rumours» και παραχώρησε, προτού πεθάνει, το 2022 στην Greenpeace τα δικαιώματα να το χρησιμοποιήσει.

Η νέα εκδοχή δημιουργήθηκε από τον βραβευμένο με Grammy παραγωγό Fraser T Smith, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τους Stormzy, Dave και Drake και από τον Βρετανό ράπερ Avelino, ενορχηστρώθηκε από τον οργανισμό ανάπτυξης ταλέντων τζαζ Tomorrow's Warriors και περιλαμβάνει φωνητικά από τη χορωδία με έδρα το Λονδίνο House Gospel Choir , σύμφωνα με το Variety.



Το τραγούδι συνοδεύεται από μια ταινία μικρού μήκους παραγωγής του βραβευμένου με Οσκαρ σκηνοθέτη Στιβ ΜακΚουίν και σε σκηνοθεσία της προστατευόμενης του ΜακΚουίν Σαμόνα Ολανιπέκουν, με πρωταγωνιστή του Γουίλ Πούλτερ.

Η ταινία διαδραματίζεται σε ένα ζωντανό αλλά ταυτόχρονα ανατριχιαστικό πάρτι που ξεφεύγει από τον έλεγχο.

«Είμαστε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα της κατάστασής μας: οι άπληστες εταιρείες κάνουν πάρτι σαν να μην υπάρχει αύριο, και αν συνεχίσουν να ενεργούν έτσι, δεν θα υπάρξει. Αλλά αυτό είναι το σκοτάδι πριν την αυγή. Καθώς η τρέλα επιταχύνεται, οι άνθρωποι ξυπνούν καθώς αντιμετωπίζουν την αμεσότητα του προβλήματος και την επείγουσα ανάγκη για αλλαγή», ανέφερε η Greenpeace σε μια δήλωση που περιγράφει την ταινία. Η ταινία θα προβληθεί στις μεγάλες οθόνες στις κύριες σκηνές του επερχόμενου Φεστιβάλ του Glastonbury καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Το βίντεο παρουσιάστηκε πριν από λίγες στην αποθήκη της Greenpeace στο Λονδίνο σε μια επιλεγμένη ομάδα δημοσιογράφων και υποστηρικτών, συμπεριλαμβανομένου του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!