«Μπουζούκι 5 αστέρων» με παικταράδες και θρύλους στο Αττικό Άλσος

Πέντε γενιές μπουζουξήδων σμίγουν υπό την επιμέλεια του Χρήστου Παπαδόπουλου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Μπουζούκι 5 αστέρων» στο Θέατρο Αττικού Άλσους «Κατίνα Παξινού» την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Περιφέρειας Αττικής.

Πέντε γενιές μπουζουξήδων σμίγουν υπό την επιμέλεια του συνθέτη και σολίστα Χρήστου Παπαδόπουλου σε μια γιορτή του καλού λαϊκού τραγουδιού.

Βετεράνοι της δεκαετίας του ’60 που έδωσαν το παρόν σε αθάνατες ηχογραφήσεις συνεργαζόμενοι με κορυφαίους συνθέτες και ερμηνευτές, συναντούν τους συνεχιστές τους, δεξιοτέχνες που υπηρέτησαν με αξιώσεις τη βιομηχανία της δισκογραφίας στα χρυσά χρόνια του ’70 και του ’80. Όλοι μαζί συμπράττουν με τους βιρτουόζους των νέων καιρών που ηγήθηκαν και εξακολουθούν να δίνουν δυναμικό παρόν σε κορυφαία σχήματα και μεγάλες ορχήστρες.

Τα ονόματα μιλούν από μόνα τους: Θύμιος Στουραΐτης, Γιάννης Μωραΐτης, Χρήστος Παπαδόπουλος , Γρηγόρης Βασίλας, Γιώργος Αλτής , Θανάσης Βασιλάς , Γιώργος Γεωργόπουλος, Γιάννης Τζάνης , Περικλής Παπαδόπουλος

Τα αθάνατα τραγούδια που συνδέθηκαν άρρηκτα με τις πενιές του μπουζουκιού αποδίδουν οι εξαίρετοι ερμηνευτές Κώστας Μάτζιος, Μαρία Καπετανίδου, Ευδοκία Ράπτη.
5stars LOW RES
Συνοδεύουν οι μουσικοί:
Πιάνο: Σταμάτης Χρήστου
Τύμπανα: Χρήστος Μανωλόπουλος
Μπάσο - μουσική επιμέλεια: Γιάννης Γρυπαίος
Κιθάρα: Περικλής Παπαδόπουλος

Καλλιτεχνικός σύμβουλος: Κώστας Μπαλαχούτης
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Χρήστος Παπαδόπουλος
Επιμέλεια παραγωγής: Εύα Γκανούρη

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Με δωρεάν δελτίο εισόδου από την ticketservices.gr

Η προσέλευση του κατόχων δελτίο εισόδου στον θέατρο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 20:30. Μετά τις 20:30, τα δελτία εισόδου όσων δεν έχουν προσέλθει θα ακυρώνονται και οι θεατές θα μπαίνουν με σειρά προτεραιότητας, ανεξάρτητα με το αν έχουν δελτίο εισόδου ή όχι.

Σε περίπτωση αναβολής μίας συναυλίας, τα δελτία εισόδου θα ακυρώνονται και θα απαιτείται έκδοση νέων δελτίων εισόδου για τη νέα ημερομηνία στην οποία θα οριστεί η πραγματοποίηση της συναυλίας.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!