Μητροπάνος, Κότσιρας, Μπάσης πάνε Θεσσαλονίκη

Στο φινάλε του περασμένου Σαββάτου στο «Κέντρο Αθηνών» δεν έπεφτε καρφίτσα. Πλατεία, εξώστης και bar «πηγμένα» σα να ήταν…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«χτες». Η «τριπλέτα» με αρχηγό τον Δημήτρη Μητροπάνο βγήκε «παλικάρι» στα «δύσκολα» και απτόητη συνεχίζει τη στράτα της ανεβαίνοντας Σαλονίκη μεριά, όπως χαρακτηριστικά έγραψε ο Γιάννης Κότσιρας στην επίσημη ιστοσελίδα του. Έτσι Μητροπάνος, Κότσιρας και Μπάσης προεκτείνουν την διαδρομή τους που ξεκίνησε το καλοκαίρι με συναυλίες τους ανά την Ελλάδα και την Κύπρο.

Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για ένα σχήμα αξιώσεων με εξαιρετικό πρόγραμμα και εύστοχες επιλογές, με ουσία και χωρίς φανφάρες και τερτίπια φτηνού εντυπωσιασμού.

Ο Μητροπάνος μάλιστα -αλλά και οι άλλοι δύο συνοδοιπόροι του- δε δίστασε να πάρει ξεκάθαρη στάση κατά των κυβερνώντων και των επιλογών τους απ’ την αρχή του σήριαλ του «μνημονίου». Ακόμα κι όταν ο Γιώργος Παπανδρέου το «πάλευε» πριν τις περίφημες προτάσεις περί δημοψηφίσματος, ο ερμηνευτής εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του μάγκικα και σέρτικα προτρέποντάς τον να τα παρατήσει, τονίζοντας πως αν είναι να «σωθούμε» καθ’ αυτόν τον τρόπο που μας προτείνουν, δεν το επιθυμούμε. Και αυτή η θέση μέτρησε στη συνείδηση του κοινού.

Ταυτόχρονα και εν αναμονή των Σαλονικιώτικων βραδιών της «τριπλέτας» για τις οποίες και θα σας ενημερώσουμε αναλυτικότερα σε επόμενο άρθρο μας, Κότσιρας και Μπάσης πορεύονται αυτόνομα με συναυλίες τους ενώ ο τελευταίος θα σμίξει με τον Μητροπάνο σε Πάτρα και Ηράκλειο.


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!