Μία γιορτινή, sold out βραδιά για το Φοίβο Δεληβοριά στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής!

(PHOTOS) Με μία πανηγυρική, sold out «Αρμένικη Βίζιτα» γιόρτασε ο Φοίβος Δεληβοριάς στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών,
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
την κορύφωση της καλοκαιρινής του περιοδείας, την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014, παρουσιάζοντας την πιο επιτυχημένη ίσως προσωπική του παράσταση για τελευταία φορά στο αθηναϊκό κοινό.

Πλήθος κόσμου έσπευσε να συμμετάσχει στη γιορτή γεμίζοντας από νωρίς τον πιο όμορφο κήπο της Αθήνας, ενώ τα εισιτήρια είχαν ήδη εξαντληθεί από το μεσημέρι της ίδιας μέρας. Και μέσα σε μία χαρούμενη, συγκινητική και ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, απόλαυσε τον τραγουδοποιό στις «επισκέψεις» του σε παλιά αλλά και νέα, ακυκλοφόρητα τραγούδια, σε παιχνίδια με τις μνήμες άλλων δεκαετιών, καθώς και στις ιστορίες που ξέρει να λέει με το μοναδικό του τρόπο.

Έτσι ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του έκλεισαν με τον πιο επιτυχημένο τρόπο τον κύκλο των παραστάσεων της «Αρμένικης Βίζιτας», ενώ ο ίδιος ετοιμάζεται πυρετωδώς για την κυκλοφορία του νέου του δίσκου το χειμώνα του 2015, που θα συνοδευθεί και από μία ολοκαίνουρια παράσταση!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!