Μαυρουδής & Τσέρτος με τραγούδια από τις «παλιές καταπακτές»

Ο Νότης Μαυρουδής και ο Μπάμπης Τσέρτος μαζί επί σκηνής με κλασικές στιγμές αλλά και εκπλήξεις.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τις Τετάρτες 17 & 24 Μαΐου στον Πολυχώρο Τέχνης Αλεξάνδρεια ένα μοναδικό πάντρεμα του ρεμπέτικου ήχου με πρωτεργάτη τον Μπάμπη Τσέρτο και το μοναδικό δημιουργό και δεξιοτέχνη της κλασσικής κιθάρας Νότη Μαυρουδή.

Όπως αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο: ο Νότης Μαυρουδής και ο Μπάμπης Τσέρτος ανασύρουν τραγούδια από τις παλιές καταπακτές… Ανατροπές και ξαφνιάσματα είναι το χαρακτηριστικό της εποχής…

Στο στοιχείο του μη αναμενόμενου στηρίζεται και ο κύκλος συναυλιών του Νότη Μαυρουδή και του Μπάμπη Τσέρτου. Μια συνεργασία του δημιουργού με τον ερμηνευτή που αποκαλύπτει τραγούδια με αντοχές στο χρόνο, εποχές και μνήμες.

Η κλασική κιθάρα του Νότη Μαυρουδή (και του συνεργάτη του Γιώργου Τοσικιάν), συναντάει τα λαϊκά ηχοχρώματα και όχι μόνο, του Μπάμπη Τσέρτου. Μαζί τους και η Άρτεμις Ματαφιά.

Απρόσμενα τραγούδια από τους δυο καλλιτέχνες, εποχές, στιλ, διασκευές, συνθέτες, τα οποία χαρακτηρίζουν τους δημοφιλείς μουσικούς που θα αφεθούν στην απρόσμενη ατμόσφαιρα της συνάντησής τους.
Οι «παλιές καταπακτές» είναι το καταφύγιο των τραγουδιών. Εκεί μαζεύονται μελωδίες, στίχοι και μνήμες και εκεί νιώθουμε το καταφύγιό μας…

Info:


Τετάρτη 17 & 24 Μαΐου 2017, ώρα 21:30
Είσοδος: 15 ευρώ με ποτό

Πολυχώρος Τέχνης Αλεξάνδρεια
Σπάρτης 14, Πλατεία Αμερικής
Τηλ. κρατήσεων: 210-8673655 & 6944945710
maurodiuss.jpg

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!