Μαρίνα Σάττι: Ο συνθέτης - έκπληξη που γράφει το τραγούδι της Eurovision

Οι πρώτες πληροφορίες για το κομμάτι
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
27/11/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με περγαμηνές στη Eurovision φαίνεται, ότι είναι ο συνθέτης του τραγουδιού που θα γράφει αυτό της Μαρίνας Σάττι, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό τον ερχόμενο Μάιο στο Μάλμε της Σουδίας. 

Πρόκειται για τον Peter Boström παραγωγό και συνθέτη του Tattoo, του νικητήριου τραγουδιού της φετινής Eurovision, βρέθηκε στο studio μαζί με τον ελληνικής καταγωγής δημιουργό με έδρα την Σουηδία Dimitri Stassos και ετοιμάζουν τραγούδι,, το οποίο και θα υποβάλουν στην ΕΡΤ.

Όπως ενημέρωσε ο Dimitri Stassos, μιλώντας στο Eurovisionfun, τις τελευταίες εβδομάδες εργάζεται πυρετωδώς σε ένα τραγούδι για τη Μαρίνα Σάττι, μαζί με τον Peter Boström – δισ νικητή της Eurovision, αφού πέραν από το Tattoo, ήταν συνθέτης και παραγωγός και του Euphoria, των δύο τραγουδιών με τα οποία η Loreen κέρδισε τον διαγωνισμό.

Οι πρώτες πληροφορίες για το τραγούδι

Ο Dimitri Stassos έδωσε και τις πρώτες πληροφορίες για το τραγούδι. Πρόκειται για ένα catchy κομμάτι που ταιριάζει στη Μαρίνα. Είναι urban, ethno pop. Ξεχωρίζει γιατί είναι λίγο διαφορετικό. Είναι πολύ μοντέρνο και θα κάνει αίσθηση.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως το demo του τραγουδιού είναι στα αγγλικά, αλλά επειδή ακριβώς θυμίζει Ελλάδα, η ομάδα θα επιθυμούσε να προστεθεί ελληνικός στίχος, εφόσον φυσικά είναι αυτό το τραγούδι που θα επιλεγεί.

Η υποβολή τραγουδιών από τους ενδιαφερόμενους δημιουργούς συνεχίζεται μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μέχρι τότε να στείλουν τις ολοκληρωμένες προτάσεις τραγουδιών τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!