ΛΕΞ: Αλλαγή χώρου και ημερομηνίας της συναυλίας λόγω μεγάλης ζήτησης

Το Κατράκειο ήταν πολύ μικρό
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
24/06/2022

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Μακρής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η προγραμματισμένη sold out συναυλία του ΛΕΞ στο Κατράκειο θέατρο μεταφέρεται στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη σε νέα ημερομηνία λόγω μεγάλης ζήτησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας:

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την υπομονή σας όλο αυτό το διάστημα που ήμασταν σε αναζήτηση του ιδανικού χώρου για την φιλοξενία της συναυλίας του Λεξ, μετά την εκρηκτική ανταπόκρισή σας στην πρώτη ανακοίνωση.

Η συναυλία μεταφέρεται στο Ανοιχτό Στάδιο Ποδοσφαίρου του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, έναν χώρο που φέρει την υποδομή και την χωρητικότητα για να την φιλοξενήσει. Ευχαριστούμε τον σύλλογο και τους φιλάθλους του Πανιωνίου για την φιλοξενία, όπως και το εξαιρετικό team του Κατράκειου Θεάτρου για όλες τις μέχρι στιγμής προσπάθειές του.

Η συναυλία επίσης μετατίθεται για την Κυριακή 3 Ιουλίου και τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια ισχύουν για τη νέα ημερομηνία. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παραβρεθείτε στη νέα ημερομηνία, μας ενημερώνετε μέχρι 26/6, στέλνοντας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και προχωράμε σε ακύρωση του εισιτηρίου σας και επιστροφή χρημάτων.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!