Λάγνης & Γιάννης Κότσιρας – «Χαμογελώ» (ΝΕΟ VIDEOCLIP)

(PHOTOS) Μια νέα, ιδιαίτερη συνεργασία του Γιάννη Κότσιρα και του Χρήστου Πανοηλία ή πιο απλά Λάγνη – στη «γλώσσα» των rapper– του συγκροτήματος «Νέα Τάξη Πραγμάτων»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες. Πρόκειται για το τραγούδι «Χαμογελώ», τη μουσική του οποίου υπογράφει ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος & ο Βαγγέλης Σερίφης, τους στίχους ο Χρήστος «Λάγνης» Πανοηλίας και την ενορχήστρωση ο DJ Rico.

Ο Γιάννης Κότσιρας, για μια ακόμη φορά μετά την πρόσφατη συμμετοχή του στο δίσκο 45 στροφών του Δημήτρη Καρρά με ένα τραγούδι έξω απ’ αυτά που μας έχει συνηθίσει, (διαβάστε ΕΔΩ) κάνει και πάλι τη διαφορά συνεργαζόμενος με έναν καλλιτέχνη της Hip Hop σκηνής.

Το video clip του τραγουδιού βρίσκεται τώρα στο στάδιο της παραγωγής, με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται στην καρδιά της Αθήνας, ανάμεσα σ' ένα πολύχρωμο, πολυφυλετικό πλήθος ανθρώπων. Πρόκειται για μια μίνι ταινία, με πρωταγωνιστή έναν μετανάστη, τον Χαλίκ, που παρ’ όλες τις δοκιμασίες που περνάει, αποφασίζει να συνεχίσει να χαμογελάει. Το σενάριο, όπως και οι στίχοι του Λάγνη, φιλοδοξούν να περάσουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας με την αμεσότητά τους και να το διαδώσουν σε ένα ευρύτερο κοινό απ’ αυτό της Hip Hop σκηνής με την επιλογή του Γιάννη Κότσιρα ως συνερμηνευτή. Αναμένουμε με ενδιαφέρον την κυκλοφορία, που είναι μια παραγωγή της 5th Season Records.

Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα είναι του Γιάννη Δ. Καρνεσιώτη. Τον ευχαριστούμε για την παραχώρηση.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες ΕΔΩ

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!