Κραουνάκης & Σπείρα Σπείρα – «Στη μεγάλη αγκαλιά χωράνε όλα»

(ΜΠΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ!) Μπορεί κατά καιρούς πολλοί να έχουν διατυπώσει ενστάσεις σχετικά με «τοποθετήσεις» αλλά και…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«καταθέσεις» του Σταμάτη Κραουνάκη, κανείς όμως δε μπορεί να μην παραδεχτεί τα «δεδομένα»

Ότι δηλαδή πρόκειται για μια εμπνευσμένη και πολυσχιδή καλλιτεχνική προσωπικότητα που μας έχει εκπλήξει ευχάριστα κι επανειλημμένα με την ευρηματικότητα και την πρωτοπορία του στις παραγωγές, με τις ανατρεπτικές θεατρικές αλλά και μουσικές του δημιουργίες, με ιδιαίτερες «συσπειρώσεις» γύρω από καινοτόμες ιδέες.

Τώρα, και ενώ ο νέος πολυχώρος «Χελώνα» που συστεγάζει τον ίδιο, τη Σπείρα Σπείρα και τη Λίνα Νικολακοπούλου λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία, ο Σταμάτης έρχεται με μία ενδιαφέρουσα πρόταση: «Τι θα θέλαμε να ακούσουμε, να αφιερώσουμε και να τραγουδήσουμε μαζί τους στη Χελώνα;» Μια που στη μεγάλη αγκαλιά χωράνε όλα, ο Σταμάτης προτείνει τη δυνατότητα να συμβάλλουμε στη δημιουργία της νέας τους παράστασης, στέλνοντας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα δέκα πιο αγαπημένα μας ερωτικά τραγούδια, δικά του & της Λίνας!

Για την ιστορία, η Σπείρα Σπείρα προέκυψε στο πλαίσιο σεμιναρίου με αντικείμενο την ερμηνεία τραγουδιού, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο χοροθέατρο «Ροές» την περίοδο 1998-99 με καθηγητή το Σταμάτη Κραουνάκη και ολοκληρώθηκε σε δύο τρίμηνους κύκλους διδασκαλίας. Έκτοτε, οι συντελεστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, συγγραφείς, μουσικοί, εναλλάσσονται, αλλά παραμένει μία ομάδα που σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία, «συσπειρωμένη» γύρω από τον Σταμάτη Κραουνάκη.


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!