Κώστας Παρίσης & Χρυσόστομος Καραντωνίου στη Ρότα

Τον πρώτο λόγο έχουν τα τραγούδια «γυμνά», όπως δημιουργήθηκαν.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ιδιαίτερες συστάσεις για τον Κώστα Παρίση δεν χρειάζονται. Επί 20 χρόνια η πορεία του αποτελεί για την εγχώρια μουσική σκηνή, χαρακτηριστική καταγραφή. Τόσο από την πορεία του ως μέλος του εμβληματικού συγκροτήματος Υπόγεια Ρεύματα, όσο και από την μετέπειτα προσωπική του πορεία μας χάρισε τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ.

Ένα «υπόγειο ρεύμα», λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου του cd, με λυρική διάθεση εκφράζεται μέσα από τα τραγούδια του, αλλά και από αυτά που γέννησαν οι συνεργασίες του με πολλούς φίλους του, όπως η Μελίνα Κανά, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Χάρης Κατσιμίχας, ο Μπάμπης Στόκας, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Μίλτος Πασχαλίδης κ.α.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι, ως προπομπός του επικείμενου cd του με τίτλο «Το ποδήλατο» που τραγουδάει παρέα με τον Μπάμπη Στόκα και είναι αφιερωμένο στην μνήμη του φίλου του Θάνου Ανεστόπουλου.

Παράλληλα κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι του Γιώργου Σταυριανού με τίτλο «Ο παλιός μου εαυτός» που ερμηνεύει ο Κώστας παρέα με τον Μίλτο Πασχαλίδη και έχει ήδη αγαπηθεί πολύ.

Ο Χρυσόστομος Καραντωνίου, ένας ήδη καταξιωμένος συνθέτης της νέας γενιάς, συμπράττει με τον Κώστα Παρίση.

Μετρώντας πολλές συνεργασίες με τους Μανώλη Λιδάκη, Άλκηστη Πρωτοψάλτη, Γιώργο Νταλάρα και πολλούς άλλους και έχοντας ένα εμβληματικό τραγούδι στις αποσκευές του, το «Μεροκάματα» θα βρεθεί για μια βραδιά παρέα με τον φίλο του Κώστα στη σκηνή.

Σας προσκαλούν παρέα με τις κιθάρες τους σε μια βραδιά κατάνυξης όπου τον πρώτο λόγο έχουν τα τραγούδια «γυμνά», όπως δημιουργήθηκαν.
PARISIS karantoniou rota afisa

Info:


Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019
Ώρα: 21.30
Είσοδος: 8 ευρώ

Ρότα Art Bar
Σόλωνος 124, Αθήνα
Κρατήσεις: 210 3801033

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!