Κορκολής - Χατζηγιάννης μαζί στην σκηνή του VOX

Η πρώτη συνεργασία μεταξύ των δύο καλλιτεχνών
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες, που έχουν γράψει και ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου, βρίσκονται, για πρώτη φορά, στην ίδια σκηνή. Ο λόγος για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Στέφανο Κορκολή οι οποίο θα συναντηθούν, από το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου και για πέντε μόνο παραστάσεις, στο VOX.

Ο Στέφανος Κορκολής, ο διεθνούς φήμης συνθέτης και πιανίστας με μια λαμπρή πορεία 35 χρόνων στην ελληνική δισκογραφία, πέρα από την αναδρομή στο προσωπικό του έργο, θα ερμηνεύσει τραγούδια που έχει γράψει ο ίδιος για σπουδαίους ερμηνευτές, όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Νάνα Μούσχουρη, ο Γιώργος Νταλάρας, η Δήμητρα Γαλάνη, η Μαρινέλλα, ο Μάριος Φραγκούλης, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κ.α.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο δημοφιλής τραγουδοποιός και ερμηνευτής που τού απονεμήθηκε το βραβείο για τις μεγαλύτερες πωλήσεις τα τελευταία 25 χρόνια και ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες της γενιάς του, έχει καταφέρει ως τώρα να αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στα μουσικά δρώμενα.

Το κοινό τους πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τα πιο γνωστά τραγούδια της δισκογραφίας τουw όπως τα «Θες», «Κάποιες φορές», «Σβήσε το φεγγάρι», «Ο άγγελος μου», «Εκατό φορές κομμάτια», «Σκόνη και θρύψαλα», «Στους πέντε ανέμους», «Άγγιγμα Ψυχής», «Πάρτι», «Μόνο στα όνειρα», στα αγαπημένα «Δεν φεύγω», «Βυθός», «Χωρίς αναπνοή», «Χέρια Ψηλά», «Χορεύω», «Σαϊτιά», «Εκδρομή», «Όλα πολύ» κ.α.

Μαζί τους επί σκηνής η Σοφία Μανουσάκη, μία από τις πιο ταλαντούχες ερμηνεύτριες της γενιάς της καθώς και η ξεχωριστή Εστέλλα Κοπάνου με τον πολυτάλαντο Γιώργο Παντέλογλου.

Πρόγραμμα παραστάσεων

23, 28, 30, 31/12 και 6/1 στις 21.00

Προπώληση εισιτηρίων εδώ

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!