Kiss – Η μεγαλύτερη live stream συναυλία παραμονή Πρωτοχρονιάς

Στο Dubai με 50 κάμερες και περιστρεφόμενα κατά 360 μοίρες πλάνα. 
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι Kiss αποχαιρετούν το «ζόρικο» 2020 με μια live-stream παράσταση την παραμονή Πρωτοχρονιάς τονίζοντας πως «δεν θα έχει υπάρξει παρόμοια ψηφιακή συναυλία».

Το event θα λάβει χώρα στο Dubai στις 31 Δεκεμβρίου.

Οι βετεράνοι Kiss τα λένε όλα στην ανακοίνωσή τους:

«Για να αποχαιρετήσουν το 2020, στο γνωστό τους larger-than-life ύφος, η, εικονική, πολυπλατινένια και εισαχθείσα στο Rock 'N' Roll Hall of Fame μπάντα, αναζωπυρώνει τη φωτιά και επανέρχεται στη ζωή!

Συμβαδίζοντας απόλυτα με το στυλ των Kiss, διοργανώνουν το μεγαλύτερο live-stream συναυλία αλλά και σόου πυροτεχνικών της χρονιάς, αποδεικνύοντας εκ νέου πως οι Kiss δεν ρίχνουν τον πήχη σε τίποτα. Η μαζική και πολυτελής παραγωγή και σκηνικά, καθώς και το δωρεάν, pre-show, θα μεταδοθούν κατευθείαν στο σαλόνι σας στις 31 Δεκεμβρίου από το Atlantis του Dubai!

Αξιοποιώντας περισσότερες από 50 κάμερες και περιστρεφόμενα κατά 360 μοίρες πλάνα, η παραγωγή του Landmarks Live θα βιωθεί όπως καμία άλλη live-stream συναυλία στο παρελθόν. Σας καλούμε να περάσετε την παραμονή Πρωτοχρονιάς με τους Demon, Starchild, Spaceman, Catman, καθώς ροκάρουν στο 2020 και μεταβαίνουν στο 2021!»
KissDubai

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!