Imagine Dragons: Τιμητική πλακέτα για τα 350.000.000 streams στην Ελλάδα

Ένα από τα πιο επιτυχημένα σύγχρονα μουσικά συγκροτήματα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Oι Imagine Dragons εμφανίστηκαν μπροστά στους χιλιάδες Έλληνες θαυμαστές τους, στο ΟΑΚΑ, το βράδυ της Τετάρτης παρά την έντονη βροχόπτωση και το μήνυμα από το 112.
Άλλωστε, αυτή ήταν η πρώτη φορά που το συγκρότημα εμφανιζόταν στη χώρα μας και σίγουρα οι θαυμαστές τους ανυπομονούσαν γι’ αυτήν τη συναυλία εδώ και χρόνια.

Λίγο πριν οι Imagine Dragons ανέβουν στη σκηνή έγινε η απονομή της αναμνηστικής πλακέτας για τα 350.000.000 streams στην Ελλάδα. Την απονομή έκαναν η διευθύνουσα σύμβουλος της Minos EMI, A Universal Music Company Μαργαρίτα Μάτσα, μαζί με τον διευθυντή ξένου ρεπερτορίου Αλέξη Πατάκη και τον Τζιμ Βαρούνη από το international marketing.

Οι Imagine Dragons, στα 12 χρόνια από την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους με τίτλο «Night Visions», κατάφεραν να γίνουν ένα από τα πιο επιτυχημένα σύγχρονα μουσικά συγκροτήματα και να βρεθούν ανάμεσα στους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Οι πωλήσεις των δίσκων τους ξεπερνούν τα 75 εκατομμύρια.

Η ιστορία των Imagine Dragons συνεχίζεται με τεράστιες επιτυχίες όπως τα «Βones», «Enemy», «Believer», «Thunder» και «Demons» με το συγκρότημα να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, κυριαρχώντας στο ραδιόφωνο και γεμίζοντας τα μεγαλύτερα στάδια του κόσμου στις περιοδείες τους.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!