Η Χάρις Αλεξίου υπέγραψε στη Heaven Music

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί και επισήμως η συνεργασία τους. Νέος δίσκος τον Οκτώβρη!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Αυτά γράφει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος στο e-tetradio.gr ενώ και απ’ όσα γνωρίζουμε για τη συγκεκριμένη είδηση δεν υπάρχει πλέον καμιά αμφιβολία.

Σύμφωνα με το άρθρο ο δίσκος της ερμηνεύτριας θα κυκλοφορήσει κατευθείαν από την ετικέτα της «Heaven Music» και όχι στην «Εστία», το προσωπικό label της Αλεξίου. Είναι η δεύτερη μεγάλη κίνηση που κάνει η γνωστή δισκογραφική εταιρία με τον Γιώργο Κυβέλο επικεφαλής μετά και την απόκτηση της Warner. Το άλμπουμ της Χάρις Αλεξίου θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη, τα τραγούδια τα έγραψαν νέοι δημιουργοί, τριαντάρηδες όλοι, γνωστά ονόματα (Στάθης Δρογώσης λόγου χάριν). Τις επόμενες ημέρες θα ακούσουμε το πρώτο single, προπομπό του δίσκου, σε μουσική του Rous και στίχους του (Νίκου Μωραΐτη.

Να υπενθυμίσουμε, όπως αναγράφεται στο δημοσίευμα, τη μετακίνηση (μετεγγραφή) της Χαρούλας Αλεξίου από την ΕΜΙ στην Polygram (την... Universal της εποχής), που είχε δημιουργήσει μέγα θέμα, είχε αλλάξει το δισκογραφικό χάρτη τότε. Άλλες οι εποχές τώρα, βέβαια. Και εντελώς διαφορετική και η δισκογραφία.

Φυσικά η Αλεξίου δεν παύει να είναι -πάντα- Αλεξίου! Η σπουδαία Χάρις Αλεξίου.

Πηγή: e-tetradio.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!