Η Τάμτα στη Eurovision με την Κύπρο – Η επίσημη ανακοίνωση

Το τραγούδι έχει τίτλο «Replay», είναι σε ποπ και rnb ρυθμούς. Στίχοι και μουσική υπογράφουν ο Alex P και ο Teddy Sky.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
21/12/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Tάμτα θα είναι η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision του 2019, που θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ:

«Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ανακοινώνει ότι η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στον 64οδιαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ τον προσεχή Μάιο, από την δημοφιλή τραγουδίστρια σε Κύπρο, Ελλάδα και Γεωργία, Tάμτα που εκπροσωπείται δισκογραφικά από την Minos EMI και την εταιρία management Ερωδιός Live. HΤAMTA θα ερμηνεύσει το τραγούδι του διακεκριμένου συνθέτη Άλεξ Παπακωνσταντίνου (Alex P) με τίτλο «Replay». Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στην διεθνώς καταξιωμένη καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφο Sacha Jean–Baptiste.

Μάλιστα, τέλη Ιανουαρίου, η Τάμτα θα ταξιδέψει στην Σουηδία για να ηχογραφήσει το τραγούδι της Eurovision και να συναντηθεί από κοντά με την σκηνοθέτιδα. Τον ερχόμενο Φεβρουάριο, το ελληνικό κοινό θα ακούσει το κομμάτι, το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, στον Διαγωνισμό της Eurovision»

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!