Η Πασπαλά με καλεσμένο τον Vassiliko στο Ηρώδειο

Ένα ταξίδι στην αμερικανική μουσική παράδοση, μέσα από τραγούδια θρυλικών δημιουργών.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Δηλαδή… όπως ο Κόουλ Πόρτερ, ο Τζορτζ Γκέρσουιν και ο Λέοναρντ Μπέρνσταϊν, αλλά και σύγχρονων τραγουδοποιών που σφράγισαν μια εποχή και διαμόρφωσαν την αισθητική γενεών ολόκληρων, όπως η Τζόνι Μίτσελ, ο Λέοναρντ Κόεν, ο Πολ Σάιμον, ο Πρινς κ.ά.

Τραγούδια που παραμένουν κλασικά και αναλλοίωτα στο χρόνο καθώς και πολύτιμες στιγμές της αμερικάνικης τραγουδοποιίας, ερμηνεύονται αριστοτεχνικά από την Έλλη Πασπαλά, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και κρατά ατόφια στην ερμηνεία της την κουλτούρα και τους θησαυρούς της αμερικάνικης μουσικής.

Τη συνοδεύει μικρή ορχήστρα αποτελούμενη από κουαρτέτο πνευστών και κουαρτέτο εγχόρδων καθώς και ένα γκρουπ μουσικών που περιλαμβάνει κάποιους από τους σημαντικότερους σολίστες μας, με επικεφαλής στα σαξόφωνα τον Ντέιβιντ Λυντς που έχει και την ενορχηστρωτική επιμέλεια του προγράμματος, τον Τάκη Φαραζή στο πιάνο, τον Πέτρο Κλαμπάνη στο κοντραμπάσο και τον Γιάννη Αγγελόπουλο στα τύμπανα.

Στην παράσταση θα συμμετάσχει ο Vassilikos, ερμηνεύοντας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, μαζί με την Έλλη Πασπαλά αλλά και σόλο.

Μουσικοί David Lynch ενορχηστρώσεις τενόρο & σοπράνο σαξόφωνο, φλάουτο, κρουστά, Τάκης Φαραζής πιάνο, Πέτρος Κλαμπάνης κοντραμπάσο, Γιάννης Αγγελόπουλος τύμπανα, Κώστας Παναγιωτίδης βιολί, Κατερίνα Χατζηνικολάου βιολί, Αγγέλα Γιαννάκη βιόλα, Δημήτρης Τραυλός τσέλο, Χριστίνα Παντελίδου αγγλικό κόρνο & όμποε, Μάνος Βεντούρας γαλλικό κόρνο, Δημήτρης Ντακοβάνος φαγκότο, Tommy Lynch τενόρο & άλτο σαξόφωνο, φωνητικά
AEF2023 Elli Paspala Vassilikos 01 Gallery
Σχεδιασμός φωτισμών Στέλλα Κάλτσου
Ηχολήπτης FOH Γιάννης Παξεβάνης
Ηχολήπτης σκηνής Παναγιώτης Σπυρόπουλος
Φωτογραφίες - Βίντεο Βάσια Αναγνωστοπούλου
Εκτέλεση παραγωγής PROSPERO

Κυριακή 25 Ιουνίου 2023
Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων:
Διακεκριμένη Ζώνη 50€
Ζώνη Α 40€
Ζώνη Β 30€
Ζώνη Γ 25€
Άνω Διάζωμα (ΖΩΝΗ Δ΄) 20€
Άνω Διάζωμα (ΖΩΝΗ Ε΄) 5€ - 15€
Άνω Διάζωμα (ΖΩΝΗ ΣΤ΄) 5€ - 12€
Άνω Διάζωμα (ΖΩΝΗ Ζ) 10€

Προπώληση: viva.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!