Η νέα «Φωτογραφία» του Στάθη Παχίδη

Όταν ένα τραγούδι κι ένα video clip υπερβαίνουν τον χώρο και τον χρόνο...
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Φωτογραφία της στιγμής έλα μαζί να βγούμε...»

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε σε διαδικτυακό «αέρα», ένα νέο τραγούδι σε μουσική, στίχους και ερμηνεία του πολυκαλλιτέχνη Σαλονικιού και πρώην «Άγαμου Θύτη» Στάθη Παχίδη.

«Η φωτογραφία» γράφτηκε και ηχογραφήθηκε στη Θεσσαλονίκη και συνοδεύεται από ένα videoclip στο οποίο συμμετέχουν πολλοί και ξεχωριστοί τραγουδάνθρωποι και όχι μόνο. Διαδικτυακή υπερπαραγωγή θα το χαρακτήριζα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Στάθης Παχίδης στο δελτίο τύπου:

«Γίνεται να φωτογραφίσεις τις φίλες και τους φίλους σου όλους μαζί σε μια φωτογραφία; Μάλλον δύσκολο… Πώς να τους μαζέψεις από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, πώς να τους στήσεις μπρος στην κάμερα την ίδια στιγμή; Ένα τραγούδι κι ένα video clip όμως με τη βοήθεια των κινητών μπορεί να κάνει μαγικά, να υπερβεί τον χώρο και τον χρόνο. Οι φίλες και οι φίλοι απανταχού έστειλαν το παιγνιώδες ενσταντανέ τους απαθανατίζοντας τη στιγμή και το στίγμα και η χαμογελαστή σύναξη των clipoφυλάκων είναι γεγονός».

Την ενορχήστρωση επιμελήθηκε ο Γιώργος Πεντζίκης κι έπαιξαν οι μουσικοί: Γιώργος Πεντζίκης (πιάνο, πλήκτρα), Δέσποινα Σκέντου (βιολί), Τραϊανός Αλμπανούδης (μπάσο) και Ηρακλής Παχίδης (τύμπανα).

Χάρισαν στιγμές (κατά σειρά εμφανίσεως) οι: Λίλα Σταμπούλογλου, Εύα Μπαλταγιάννη, Εύη Σιαμαντά, Δημήτρης Σταρόβας, Ρούλα Μανισάνου, Εύη Σαρμή, Χρήστος Μητρέντζης, Αλέκος Παπαδόπουλος, Ντορεμί, Αστέριος Πελτέκης, Γρηγόρης Σημαδόπουλος, Δέσποινα και Χρήστος, Γιώργος Σκαμπαρδώνης, Γιώργος Πεντζίκης, Γιώργος Καισούδης, Έλσα Μουρατίδου, Θοδωρής Αθερίδης, Ηρακλής Παχίδης, Δέσποινα Βενιχάκη, Όλγα Βενιχάκη, Πέτρος Μηνάς, Δέσποινα Κοντογιάννη, Φοίβος και Ορφέας, Ελβίρα Δαγιόγλου, Μάριος Παχίδης, Ηλίας Κόζας, Σταυρούλα Παγώνα, Γιώργος Ανδρέου, Κική Πατράλη και η Μάγια.

Η σκηνοθεσία, η βιντεοσκόπηση και το μοντάζ του videoclip έγιναν από τον Βασίλη Κομματά, η παραγωγή από την Ironman Productions με τη βοήθεια της Έλσας Γκόγκογλου και η κυκλοφορία από τον Μετρονόμο. Σύντομα το τραγούδι θα βρίσκεται στα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες.


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!