Η μυθική συνάντηση Πάτι Σμιθ – Έρικ Μπάρντον στο Ηρώδειο

Σίγουρα θα είχαν πολλά να θυμηθούν, αλλά τι να πρωτοθυμηθούν μια τέτοια στιγμή
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Πάτι Σμιθ και τι δεν έκανε χθες στο Ηρώδειο για να μαγέψει το κοινό που γέμισε τον ιερό χώρο για να δει την ιέρεια του πανκ. Απήγγειλε Άλεν Γκίνσπεργκ, τραγούδησε μέσα στη βροχή, άλλαξε τους στίχους του Beacause The Night, υποκλίθηκε στο ελληνικό κοινό κι όλα αυτά υπό το βλέμμα ενός παλιόφιλού της που μάλλον δεν θα περίμενε να βρίσκεται ανάμεσα στο κοινό.

Η μεγάλη έκπληξη ήταν όταν στο τέλος της συναυλίας της ο Έρικ Μπάρντον που ζει στην Ελλάδα την επισκέφτηκε στο καμαρίνι της για να την συγχαρεί και φυσικά η αναμνηστική φωτογραφία δεν έλειψε καθώς εκεί καραδοκούσε ο Θωμάς Δασκαλάκης που αποθανάτισε το γεγονός. Σίγουρα θα είχαν πολλά να θυμηθούν, αλλά τι να πρωτοθυμηθούν μια τέτοια στιγμή.

Η Πάττι Σμιθ έδωσε και πολιτική χροιά στη συναυλία της σχολιάζοντας με τον τρόπο της την κατάργηση του συνταγματικού δικαιώματος στην άμβλωση από το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Όταν έπιασε βροχή η Πάτι Σμιθ άφησε για λίγο την σκηνή μαζί με τους μουσικούς, ανάμεσα τους είναι και τα δύο παιδιά της, ο γιος είναι ο κιθαρίστας της και η κόρη της παίζει πλήκτρα στο κουαρτέτο της. Όταν σταμάτησε η βροχή επανήλθε στη σκηνή και συνεχίστηκε η συναυλία.

ERIC BURDON FILARETH KOMNHNOU HRODEIO PATTI SMITH 25.6.22Ο Έρικ Μπάρντον με την ηθοποιό Φιλαρέτη Κομνηνού. Φωτο : Θωμάς Δασκαλάκης

ERIC BURDON WIFE IOANNA PROESTOU HRODEIO PATTI SMITH 25.6.22Ο Έρικ Μπάρντον με την σύζυγό του Ιωάννα Προεστού

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!