Η μουσική σχολή του Φίλιππου και Λευτέρη Πλιάτσικα

Τα δύο αδέρφια με την πολυετή παρουσία στο χώρο της μουσικής αλλά και την επιτυχημένη εμπειρία του Ωδείου τους που άνοιξαν πριν 2 χρόνια στη Μεταμόρφωση
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
αποφάσισαν τη δημιουργία μιας νέου τύπου μουσικής σχολής, που στόχο έχει να βοηθήσει όλους όσοι επιθυμούν να λάβουν τα πρώτα τους βήματα στη μουσική, σε ένα περιβάλλον γεμάτο καλλιτεχνικά χρώματα και μελωδίες, με καταρτισμένους καθηγητές και με μια διαφορετική φιλοσοφία. Το όνομα της Πυξίδα.

Η Πυξίδα του Φίλιππου και Λευτέρη Πλιάτσικα

Βρίσκεται στην Κηφισίας, απέναντι από το τέρμα των λεωφορείων και ελάχιστα λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό του ΗΣΑΠ.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, οι μαθητές μπορούν να διδαχθούν όλα τα μουσικά όργανα, ανώτερα θεωρητικά ,καθώς και τμήματα με κλασική, παραδοσιακή Rock και Metal μουσική. Θα διδάσκουν έμπειροι καθηγητές, ενώ θα υπάρχουν και παρουσίες γνωστών καλλιτεχνών – έκπληξη, που θα κάνουν συχνά κύκλους μαθημάτων και σεμινάρια πάνω στο τραγούδι και τη σύνθεση.

Εντός του χώρου θα λειτουργήσει και café. Ο χώρος χάρη στην πολυμορφικότητα του, θα μετατρέπεται συχνά σε μουσική σκηνή που θα φιλοξενεί τόσο τους μαθητές της σχολής, όσο και σημαντικές μουσικές προτάσεις με live επώνυμων καλλιτεχνών!

Στο τέλος μάλιστα κάθε χρονιάς μέσω ενός διαγωνισμού ο νικητής θα κυκλοφορεί ψηφιακά την δουλειά του μέσω δισκογραφικής εταιρείας που συνεργάζεται με την σχολή!

*H ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΥΞΙΔΑ είναι αναγνωρισμένη από το κράτος.

Σε συνεργασία με το ελληνικό κέντρο Rockschool και TRINITY Guildhall οι φοιτητές μπορούν να δίνουν εξετάσεις για πτυχία και διπλώματα από τη σχολή, αναγνωρισμένες από το αγγλικό πανεπιστήμιο.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής είναι ο Θοδωρής Καλαντζάκος.



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 2839039-59, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: Κηφισίας 232, Κηφισιά | ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Μπιζανίου 1, Μεταμόρφωση

www.pyxidamusicschool.gr


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!