Η μοναδική μουσική εκπομπή της τηλεόρασης στον Alpha!

Η εκπομπή «Στην υγεία μας» με το Σπύρο Παπαδόπουλο θα προβάλλεται από τον Οκτώβριο από το κανάλι της Κάντζας. Πολλά σχόλια έχουν…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

γίνει κατά καιρούς σχετικά με τη θεματολογία, τη δομή αλλά και το κόστος της εκπομπής που επί μακρόν αποτελούσε ένα από τα γερά χαρτιά της κρατικής τηλεόρασης, όσον αφορά την ακροαματικότητά και το γενικότερο «εκτόπισμά» της. Εμείς να υπογραμμίσουμε πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα παντρεύει αρμονικά τη διασκέδαση με την επικαιρότητα αλλά και την ιστορία του τραγουδιού καθώς και άλλων τεχνών.
Σίγουρα χρειάζεται ένας ορθολογισμός και μια ανανέωση στο «στήσιμο» αλλά και στην «ουσία» της, όμως να μην ξεχνάμε πως αποτελεί πλέον τη μόνη -δυστυχώς- τηλεοπτική δίαυλο επικοινωνίας των ανθρώπων του τραγουδιού -και όχι μόνο- με το ευρύ κοινό. Επίσης ο Σπύρος Παπαδόπουλος εκτός από αξιόλογος ηθοποιός και παρουσιαστής με λαϊκό ένστικτο και «αντίκρισμα» είναι λάτρης του τραγουδιού. Στην επίσημη ανακοίνωση του Alpha αναφέρεται: «Στο πλατό του Στην υγειά μας, θα βρεθούν για να γίνουν μια παρέα, μια φωνή, σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο του ελληνικού τραγουδιού, καταξιωμένοι δημιουργοί, τραγουδιστές που πρωταγωνιστούν στα μουσικά δρώμενα αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι απ’ όλους τους χώρους».


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!