Η Μάρθα Φριντζήλα με το «Kubara Project» στο Κύτταρο

Μία παράσταση με προσωπικές ιστορίες που μπερδεύονται με παγκόσμια βιώματα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το Kubara project, αφού δοκιμάστηκε είκοσι χρόνια σε συναυλίες και περιοδείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζεται στο κοινό με τον αυθορμητισμό και τη ζεστασιά που χαρακτήρισαν και την πρώτη τους εμφάνιση, με μία ερμηνεύτρια στην καλύτερή της στιγμή και δεξιοτέχνες μουσικούς που δένουν ακόμη περισσότερο μέσα από τους κυριολεκτικούς προσωπικούς δεσμούς τους: Προσωπικές ιστορίες μπερδεύονται με παγκόσμια βιώματα για την αγάπη, τη φιλία τη μοναξιά, τον έρωτα, τη σχέση με τους άλλους, την επίθεση στη φύση.

Στo soundtrack της μουσικής παράστασης της Μάρθας Φριντζήλα και των Kubara Project ακούγονται τραγούδια των σπουδαιότερων Ελλήνων και ξένων συνθετών των δύο τελευταίων αιώνων, καθώς και παραδοσιακά τραγούδια της Ελλάδας και του κόσμου.

Η Μάρθα Φρινtζήλα αναφέρει για την παράσταση:

«Το Kubara Project είναι ουσιαστικά το σίκουελ της σειράς που ονομάζεται Kubara Project- the magical mystery tour. Η κουμπάρα είμαι εγώ, και αυτές οι συναυλίες είναι κάπως σαν τις μουσικές περιπέτειές μου παρέα με τους σούπερ ήρωες που έχω για μουσικούς. Φέτος, το Kubara Project παρουσιάζει στο κοινό μια σειρά τραγουδιών που παίζουμε στα λάιβ και τις εμφανίσεις μας, τραγούδια από την δισκογραφία μου, ινδοπρεπή του '60, πειραγμένα παραδοσιακά, άγνωστα ρεμπέτικα, δικές μας πρωτότυπες συνθέσεις, και πολύ αυτοσχεδιασμό. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και αριστουργήματα παγκοσμίου φήμης. Τα τραγούδια περνάνε από μέσα μας για να συνεχίσουν το ταξίδι τους μέσα στο χρόνο. Σ’ αυτό το εφήμερο κατάλυμα που τους παραχωρούμε αφήνουν κάτι. Κι αυτό μας κάνει πιο πλούσιους και πιο όμορφους»



Παίζουν:

Αντώνης Μαράτος -μπάσο
Κώστας Νικολόπουλος –κιθάρες
Παναγιώτης Τσεβάς -πιάνο, ακορντεόν
Βασίλης Μαντζούκης -τύμπανα, κιθάρα
Βασίλης Παναγιωτόπουλος - τρομπόνι
Μάρθα Φριντζήλα -τραγούδι
Σχεδιασμός ήχου: Γιάννης Παξεβάνης - Σχεδιασμός φωτισμού: Περικλής Μαθιέλης



Info: 

ΔΕΥΤΕΡΕΣ 4 – 11 – 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ Τhe KUBARA PROJECT LIVE

ΚΥΤΤΑΡΟ - ΗΠΕΙΡΟΥ 48 & ΑΧΑΡΝΩΝ τ.κ 10439

www.kyttarolive.gr 210-8224134

ΠΟΡΤΕΣ: 20.30 - ΕΝΑΡΞΗ: 21.00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 12€ (Προπώληση) 15€ (Ταμείο)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ  ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

MORE.COM & ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ NOVA / PUBLIC / ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!