Η Kid Moxie υπογράφει το soundtrack του "Milky Way"

Με 18 μουσικά κομμάτια
Η Kid Moxie υπογράφει το soundtrack του "Milky Way" Photo: Instagram
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την πρωτότυπη μουσική για τη νέα σειρά του Mega "Milky Way" σε σκηνοθεσία Βασίλη Κεκάτου υπογράφει η cinematic pop ερμηνεύτρια και συνθέτρια Kid Moxie. To “Original Soundtrack Album” της Kid Moxie για την σειρά, συμπεριλαμβάνει 18 μουσικά κομμάτια.

Το soundtrack κυκλοφόρησε την ίδια ημέρα με την πρεμιέρα και έγινε διαθέσιμο μετά τα μεσάνυχτα σε πλατφόρμες όπως το Spotify.

Ανάμεσα στις μουσικές του άλμπουμ υπάρχει και το το τραγούδι “Supernova” που ερμηνεύει στην σειρά η Ελένη Φουρέιρα.



Η Kid Moxie είναι η συνθέτρια και ερμηνεύτρια η οποία έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με τους Al Pacino, Angelo Badalamenti, David Lynch, με τη μουσική της να ακούγεται σε διαφημιστικές καμπάνιες διεθνών brands όπως της εταιρίας Victoria’s Secret, αλλά και σε δημοφιλή videogames όπως το Cyberpunk 2077.



Το 2022 έντυσε με τα τραγούδια της τη σειρά “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Ένα από αυτά ήταν η δημοφιλής της εκτέλεση του “Creep” των RadioHead, που σκαρφάλωσε μέχρι και το Νο1 του Shazam της χώρας.



Ακούγοντας αυτή τη διασκευή οι Depeche Mode την προσέγγισαν και της ζήτησαν να διασκευάσει το κομμάτι τους «Wagging Tongue».



Ακόμη μία διάσημη διασκευή της εντός συνόρων αυτή τη φορά είναι του τραγουδιού «Ανήκω σε μένα», σε στίχους Πάνου Φαλάρα και μουσική Νίκου Τερζή, το οποίο έχει ερμηνεύσει ο Γιώργος Μαζωνάκης.  Η διασκευή αυτή με την πιο cinematic pop ματιά της, γεννήθηκε σαν ιδέα για τις ανάγκες της ταινίας μικρού μήκους «Στον Θρόνο Του Ξέρξη» της Εύης Καλογηροπούλους, σε ανάθεση Onassis Culture, η οποία και βραβεύτηκε στο 75ο Φεστιβάλ Καννών. 

H Kid Moxie έχει συνθέσει το μουσικό θέμα για την ιστορική αμερικανική εταιρεία παραγωγής ταινιών Orion Pictures, που έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως οι Γούντι Άλεν, Τζέιμς Κάμερον και Όλιβερ Στόουν.


Από το βιογραφικό της δεν λείπει και ο φαντασμαγορικός κόσμος των video games, αφού έδωσε στο Cyberpunk 2077 τραγούδια της, πλήρως ταιριαστά στην ατμόσφαιρα της «Night City», της πόλης όπου λαμβάνει χώρα το πασίγνωστο παιχνίδι.

Ακούστε  εδώ το soundtrack του Milky Way

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!