Η καρδιά των Βαλκανίων χτυπάει στο Street Mode Festival!

Οι ανακοινώσεις δεν σταματούν για το 11ο Street Mode Festival.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
31/05/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το 11ο Street Mode Festival θα διεξαχθεί κατά το τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Μετά την επικείμενη επιστροφή των Ισπανών ska τιτάνων Ska-P στην συμπρωτεύουσα και την πολυαναμενόμενη 1η εν Ελλάδι εμφάνιση της μπάντας - φεμινιστικής κολεκτίβας των Pussy Riot, σειρά παίρνει η ελίτ της ευρύτερης Βαλκανικής μουσικής σκηνής, με τις ανακοινώσεις των Dubioza Kollektive και Subcarpați να πλουτίζουν ακόμη περισσότερο το πρόγραμμα του 11ου Street Mode Festival, που αναμένεται πληρέστερο από ποτέ.

Οι Dubioza Kolektiv από τη Βοσνία - Ερζεγοβίνη, είναι η βαλκανική «απάντηση» στους Ska-P, αλλά και το πιο καυτό όνομα της Βαλκανικής χερσονήσου, με ζωντανές εμφανίσεις σταθμούς σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης. Η εμφάνισή τους στο 9ο Street Mode Festival (2017) έμεινε στην ιστορία ως μία από τις πιο δυναμικές στην ιστορία της διοργάνωσης του. Balkan, reggae, ska, hip-hop, electronic ή punk, η μουσικότητα των Dubioza είναι ανεξάντλητη όπως και η ενέργειά τους επί σκηνής. No escape From Balkan!

Οι Subcarpați του Mc Bean, από τη Ρουμανία, αποτελούν ένα χωνευτήρι ηχοχρωμάτων, με hip-hop, dub, trip-hop και dubstep προσμείξεις να δημιουργούν ένα καινοτόμο και ευχάριστα ασυνήθιστο αποτέλεσμα. Πιστοί στις underground καταβολές και τις ρίζες τους, προσφέρουν τις κυκλοφορίες τους για δωρεάν download, ενώ το υλικό τους, μουσικά και στιχουργικά, αποτελεί έναν φόρο τιμής στην παράδοση και την φύση, αλλά και μία αντίδραση στην διαφθορά των σύγχρονων μεγαλουπόλεων. Οι Subcarpati αποτελούν ένα πολιτιστικό μανιφέστο για την χώρα τους και η πρώτη τους συναυλία στην Ελλάδα αναμένεται ιστορική!

Η προπώληση εκπτωτικών τριήμερων και μονοήμερων early bird εισιτηρίων έχει ξεκινήσει αποκλειστικά μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του. Προμηθευτείτε το δικό σας τώρα από τον παρακάτω σύνδεσμο:

► Ηλεκτρονική προπώληση και πληροφορίες: www.streetmode.gr/en/festival-tickets

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!