Η επίσημη ιστοσελίδα του Βασίλη Καρρά είναι στον αέρα

Ο Βασίλης Καρράς έχει πλέον τον επίσημο ιστότοπό του.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
26/09/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ανακοίνωση:


Με ιδιαίτερη τιμή και τεράστια χαρά σας παρουσιάζουμε την επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου φίλων Καρρά, του επίσημου δηλαδή Fan Club του καλλιτέχνη! Μια ιστοσελίδα αντάξια του ονόματος και της καλλιτεχνικής προσφοράς ενός ανθρώπου και καλλιτέχνη που με το πλούσιο έργο του και παράλληλα με την ταπεινή και ηθική στάση του στον χώρο όλα αυτά τα χρόνια έχει εδραιωθεί στην κορυφή του Ελληνικού τραγουδιού και στις καρδιές όλων των Ελλήνων!

Σκοπός της ιστοσελίδας μας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη και εγκυρότερη ενημέρωση του κόσμου για τα νέα που αφορούν τις επαγγελματικές κινήσεις του Βασίλη Καρρά, την ανάδειξη του πλούσιου καλλιτεχνικού έργου του καθώς και τις δραστηριότητες του συλλόγου φίλων Καρρά. Η ιστοσελίδα θα αναβαθμίζεται συνεχώς και θα εμπλουτίζεται με καινούρια θέματα, υπηρεσίες και ιδέες που θα αφορούν και θέματα της καθημερινότητας όλων μας.

Σας καλούμε να αγκαλιάσετε όλοι το νέο διαδικτυακό μας σπίτι το οποίο σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να είναι εύκολο στην χρήση από οποιονδήποτε ακόμα κι αν δεν έχει ιδιαίτερη επαφή με την τεχνολογία. Είμαστε ανοικτοί σε κάθε ιδέα, παρατήρηση και πρότασή σας!

Τέλος, θερμές ευχαριστίες στον κ. Κουκουβίτη Αναστάσιο, δημιουργό της ιστοσελίδας μας, καθώς και σε όσους εργάστηκαν για τον σκοπό αυτό. Σας ευχαριστούμε!

http://vasiliskarras.com/

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!