Η Dua Lipa αποκαλύπτει τον τίτλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του τρίτου της άλμπουμ

Στο εξώφυλλο του άλμπουμ ποζάρει μέσα στο νερό λίγα μέτρα μακριά από έναν καρχαρία.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Dua Lipa ανακοίνωσε σε ένα σύντομο live που πραγματοποίησε στο Instagram το πολυαναμενόμενο τρίτο στούντιο άλμπουμ της, με τίτλο «Radical Optimism». Το νεό άλμπουμ της 28χρονης ποπ σταρ αποτελείται από 11 κομμάτια και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Μαΐου.

Είναι εμπνευσμένο από την ενέργεια της γενέτειρας της τραγουδίστριας το Λονδίνο, και την ωμότητα, την ειλικρίνεια, την αυτοπεποίθηση και την ελευθερία της βρετανικής pop της δεκαετίας του ’90.

Η τραγουδίστρια έχει ήδη κυκλοφορήσει δύο σινγκλ από το άλμπουμ – «Houdini» και «Training Season». Το πρώτο έκανε το ντεμπούτο του στο Νο. 11 του Billboard Hot 100, ενώ το δεύτερο σκαρφάλωσε στο Νο. 27.


Εκτός από την ημερομηνία κυκλοφορίας και το εξώφυλλο, η Dua Lipa μοιράστηκε επίσης το tracklist του «Radical Optimism», με τίτλους όπως «End of an Era», «French Exit» και «Maria» να ξεχωρίζουν.

«Πριν από μερικά χρόνια, μια φίλη μου με μύησε στον όρο “ριζοσπαστική αισιοδοξία”», ανέφερε σε δήλωσή της για το άλμπουμ. «Είναι μια ιδέα που μου έκανε απήχηση και έγινα πιο περίεργη καθώς άρχισα να παίζω μαζί της και να την ενσωματώνω στη ζωή μου».

«Μου έκανε εντύπωση η ιδέα να περάσεις το χάος με χαρά και να νιώθεις ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε καταιγίδα», συνέχισε. «Ταυτόχρονα, βρέθηκα να κοιτάζω τη μουσική ιστορία της ψυχεδέλειας, του trip hop και της Britpop. Πάντα ένιωθα τόσο αισιόδοξα για μένα, και αυτή η ειλικρίνεια και η στάση είναι ένα συναίσθημα που απολάμβανα στις ηχογραφήσεις μου».

Το «Radical Optimism» είναι μία συνεργασία με τον Αυστραλό μουσικό και παραγωγό Κέβιν Πάρκερ (Kevin Parker) των Tame Impala, την Αμερικανίδα τραγουδοποιό Καρολίν Πόλατσεκ (Caroline Polachek), τον Ντάννυ Λ Χάρλι (Danny L Harle), τον Καναδό μουσικό Tobias Jesso Jr. και την Καρολίν ‘Αιλιν (Caroline Ailin) που έχει γράψει μαζί με την σταρ αρκετές επιτυχίες.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!