Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγούδησε για την «Ελπίδα»

(PHOTOS) Η μεγάλη συναυλία σε 10 κλικ.
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγούδησε για την «Ελπίδα» Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
08/10/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία συγκλονιστική συναυλία αφιερωμένη στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», με τίτλο «Ταξιδεύοντας με την ΕΛΠΙΔΑ», έδωσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Ηρώδειο, την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018.

Μαζί της μια ομάδα ταλαντούχων μουσικών, ο τραγουδιστής Γιάννης Μαθές αλλά και η σπουδαία ορχήστρα ΜandolinARTE, σε ενορχηστρώσεις του Θωμά Κοντογεώργη.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ερμήνευσε στα Κινέζικα, τα Σουαχίλι, τα Αρμένικα, τα Γαλλικά αλλά και τα Ισπανικά, τα Αγγλικά και τα Ιταλικά, τραγούδια που έχει τραγουδήσει «τιμής ένεκεν» στις εμφανίσεις της στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου, αλλά και πολλές από τις μεγάλες επιτυχίες της, όπως «Ζήτα μου ό, τι θες», «Ο Άγγελος μου», «Θεός αν είναι», «Τα πιο ωραία λαϊκά» και «Το Χειροκρότημα» και πολλά άλλα, που την επανάφεραν αρκετές φορές στη σκηνή για ένα ακόμα, πριν την ολοκλήρωση της συναυλίας.

Συγκινημένη η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη του, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στην Πρόεδρο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, για το έργο που επιτελεί.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!