Γίνε κομμάτι της νέας ταινίας “Springsteen & I”!

Ένα μουσικό ντοκιμαντέρ για τον Bruce Springsteen και τους θαυμαστές του βρίσκεται στα «σκαριά» και υπολογίζεται να…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
14/11/2012

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

κυκλοφορήσει στις αίθουσες των κινηματογράφων όλου του κόσμου το 2013. Σύμφωνα με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του καλλιτέχνη, οι Ridley Scott Associates, Black Dog Films και Scott Free London, η ομάδα παραγωγής του ντοκιμαντέρ που θα ονομάζεται “Springsteen & I(Ο Springsteen κι εγώ), καλεί τους θαυμαστές του ανά τον κόσμο να δημιουργήσουν τη δική τους ταινία με βάση τον Springsteen και τι σημαίνει γι’ αυτούς.

Σε σκηνοθεσία Baillie Walsh , το ντοκιμαντέρ είναι μια ανοιχτή πρόσκληση προς όλους, να μοιραστούν τις προσωπικές τους ιστορίες και την αγάπη τους για τον καλλιτέχνη, στέλνοντας φωτογραφίες ή βίντεο, διάρκειας ως 5 λεπτών, ασχέτως ανάλυσης, μια που η ομάδα παραγωγής θα επεξεργαστεί όλο το υλικό που θα λάβει πριν το τελικό αποτέλεσμα.

Όλα τα αρχεία μπορούν να αποσταλούν στην ιστοσελίδα του Springsteen (www.springsteenandi.com) από την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012 ως και την Πέμπτη 29 του ίδιου μήνα και οι διοργανωτές ενθαρρύνουν όλους όσους αγαπούν τον Bruce Springsteen να συμβάλουν με όποιο τρόπο επιθυμούν στη δημιουργία του ντοκιμαντέρ.


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!