«Για ρεμπέτες και… ροκάδες…» στους 100,6 Fm

(ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) «Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα αλλιώς…» ή «Από τον Μάρκο στους Magic de Spell»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της εκπομπής «Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο», της Τετάρτης 5 Ιουνίου, που επιμελείται και παρουσιάζει ο υπογράφων στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης Fm 100,6. Κι αυτό γιατί ξεκινώντας από τον «Μανώλη» και τη «Δημητρούλα» και περνώντας στη «Φραγκοσυριανή» και τον «Απόκληρο», ακούστηκαν ρεμπέτικα και παλιά λαϊκά τραγούδια, διασκευασμένα όμως από νεότερους δημιουργούς και τραγουδιστές, με σύγχρονο μουσικό ένδυμα, εμπλουτισμένα με rock αλλά και latin ηχοχρώματα…. Ιδιαίτερη αίσθηση, όπως φάνηκε από τα μηνύματα στην ομάδα της εκπομπής στο facebook, έκανε η διασκευή του «Απόκληρου» του Βασίλη Τσιτσάνη, από τον τραγουδοποιό Νάσο Ματράκα.


Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη εκπομπή ήταν η προτελευταία για την περίοδο 2012-2013.


Αξίζει να σημειωθεί πως οι ακροατές έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις παρατηρήσεις τους, αλλά και να εκφράσουν μουσικές επιθυμίες, τόσο στη διάρκεια της εκπομπής, όσο και πριν ή μετά, μέσω της «ομάδας» αλλά και της σελίδας που έχει δημιουργηθεί στο facebook με τίτλο «Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο», αλλά και της προσωπικής μου σελίδας στο facebook. Η εκπομπή «Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο» μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 9 με 10 το βράδυ, από την συχνότητα Fm 100,6 του εθελοντικού ραδιοφώνου του Δήμου Θεσσαλονίκης. Πρέπει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη συχνότητα έχει παραχωρηθεί από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης σε φορείς, συλλόγους, δήμους, αλλά και ιδιώτες οι οποίοι προσφέρουν το μεράκι και τη γνώση τους αμισθί, φιλοδοξώντας να διαμορφώσουν ένα καλύτερο τοπίο στα ερτζιανά…


*Ο τίτλος της συγκεκριμένης εκπομπής είναι εμπνευσμένος από το δίσκο του Απόστολου Καλδάρα «Για ρεμπέτες και για φίλους»

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!